Σκηνές χάους σε αεροπλάνο - Δεν άφησαν τους φοιτητές να κατέβουν!

Η στιγμή της έντασης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκηνές χάους σε αεροπλάνο - Δεν άφησαν τους φοιτητές να κατέβουν!

Σκηνές χάους είχαμε σε αεροπλάνο με φοιτητές από την Κύπρο, να φτάνουν στην Λάρνακα, αλλά αν τους απαγορεύετε να κατέβουν από το αεροσκάφος, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας! Δείτε την στιγμή της έντασης στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο κορωνοϊός έχει φέρει ένα χάος, καθώς πλέον οι μετακινήσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες, με τις Αρχές σε όλες τις χώρες να παίρνουν μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Στην Κύπρο είχαμε ορισμένες δύσκολες πτήσεις, με αυτή της Easy Jet να είναι η δυσκολότερη λόγω και του προβλήματος που προέκυψε με τους φοιτητές, που επέβαιναν στο συγκεκριμένο αεροσκάφος.

Αυτό που συνέβη είναι ότι στο αεροπλάνο, που ερχόταν στην Λάρνακα, από το Μάντσεστερ, επέβαιναν σχεδόν 30 φοιτητές από την Κύπρο, όπου οι Αρχές ζητούν πιστοποιητικά υγείας, για όσους έρχονται από το εξωτερικό. Ωστόσο εκείνοι δεν τα είχαν και έτσι δεν τους επιτράπηκε να μπουν στην χώρα. Μάλιστα δόθηκε οδηγία να γυρίσει πίσω το αεροσκάφος.

Η στιγμή της έντασης στο αεροπλάνο - Σκηνές χάους με τους φοιτητές που δεν τους άφηναν να κατέβουν

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός, καθώς ήδη γονείς είχαν πάει στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τα παιδιά τους, ενώ και οι ίδιοι οι επιβάτες είχαν ταξιδέψει τόσες ώρες και ήθελαν να αποβιβαστούν.

Πανικός τόσο εντός του αεροπλάνου όσο και στους χώρους των αεροδρομίου, σύμφωνα και το iefimerida.gr. Οι κυπριακές Αρχές αναγκάστηκαν αρχικά να ενισχύσουν τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο χώρο και επέμειναν στην απόφαση να μην επιτρέψουν την είσοδο στους φοιτητές και στην επιστροφή του αεροπλάνου στον αρχικό του προορισμό.

Από μεριάς του ο πιλότος δήλωσε αδυναμία να απογειωθεί καθώς ένταση επικρατούσε και μέσα εαροσκάφος.

Σύμφωνα και με τις ίδιες πληροφορίες οι κυπριακές Αρχές αποφάσισαν να αποβιβάσουν τους τριάντα φοιτητές και χωρίς να έρθουν σε επαφή με κανένα οικείο τους πρόσωπο τους μετέφεραν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε κατασκήνωση στο Τρόοδος όπου θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες. Να πούμε ότι Έλληνες φοιτητές είναι εγκλωβισμένοι και στην Ισπανία, λόγω του κορωνοϊού, που δυσκολεύει τις μετακινήσεις.

Δείτε και την σχετική ανάρτηση που έγινε στο Facebook