Ξύλο αλά Mad VMA - Απίστευτος καυγάς με μεθυσμένους σε πασίγνωστο beach bar της Μυκόνου

Πιάστηκαν στα χέρια και έγινε το έλα να δεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξύλο αλά Mad VMA - Απίστευτος καυγάς με μεθυσμένους σε πασίγνωστο beach bar της Μυκόνου

Δίνουν και παίρνουν τα απίστευτα σκηνικά στην Μύκονο γενικότερα, με το πιο κραυγαλέο να είναι ένα βίντεο το οποίο εδώ και ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει απίστευτα σκηνικά σε πασίγνωστο beach bar του νησιού, όπου δύο παρέες πιάστηκαν στα χέρια, και τότε ξεκίνησε ο χαμός, που θύμiσε σκηνικά MAD vma.

Απίστευτος καυγάς στη Μύκονο

Σύμφωνα με το MEGA, η φασαρία ξεκίνησε όταν μια παρέα που είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ άρχισε να παρενοχλεί τα άτομα μιας άλλης παρέας. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν τους μεθυσμένους θαμώνες να παρενοχλούν τις γυναίκες της άλλης παρέας.

Ως αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί παρεξήγηση που μέσα σε δευτερόλεπτα οδήγησε σε συμπλοκή με μπουνιές να κλοτσιές να ανταλλάσσονται εκατέρωθεν. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος», οι υπαίτιοι της συμπλοκής -οι οποίοι είναι Γερμανοί Τουρκικής καταγωγής, μάλιστα ο ένας πυγμάχος- χτύπησαν και μέλη του προσωπικού του μαγαζιού που είχαν τρέξει να χωρίσουν τις δυο πλευρές.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο μαγαζί επικρατεί ο απόλυτος χαμός, με τις δύο πλευρές να… εκτοξεύουν ότι βρίσκουν μπροστά τους. Όλα αυτά, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη και το beach bar μετατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε ρινγκ.

Στην Ελλάδα ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk - Κατέφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο στο νησί των ανέμων

Τι και αν έχουν όλα τα πλούτη του κόσμου; Στην Ελλάδα καταλήγουν όλοι και συγκεκριμένα στην Μύκονο! Μετά την πασίγνωστη τραγουδίστρια Nicole Scherzinger, τώρα και ο δισεκατομμυριούχος Mr Tesla, Elon Musk, εθεάθη να καταφτάνει στο νησί των Ανέμων με το ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Στη Μύκονο για διακοπές έχει έρθει ο ισχυρός επιχειρηματίας Elon Musk, ο οποίος κρατά στα χέρια του σύμφωνα με πολλούς, την οικονομία όλου του πλανήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος διευθύνων σύμβουλος της SpaceX έφτασε αργά τη νύχτα στο νησί των ανέμων με ιδιωτικό αεροσκάφος, και το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε εμφάνιση σε εστιατόριο στην Αγία Άννα, με συνοδεία από φίλους και πολλούς σωματοφύλακες.