Το μυστικό μου για τέλειο grooming!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μυστικό μου για τέλειο grooming!

Φίλοι μου, αυτόν τον καιρό που περνάω αρκετό χρόνο στα social media, μου κάνουν μεγάλη εντύπωση τα σχόλια που μου γράφετε στο Instagram σχετικά με την εμφάνισή μου. Συχνά με ρωτάτε για το hair look μου αλλά και πώς διατηρώ τόσο συμμετρικό και περιποιημένο το μούσι μου.

Θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για μένα, ακόμη και... τη μάρκα της ξυριστικής μηχανής που έχω στο ντουλάπι του μπάνιου μου και ξέρετε κάτι; Επειδή δεν θέλω να κρατάω μυστικά από εσάς, σας αποκαλύπτω το top μυστικό μου! Το Multigroom Series 7000 της Philips που δεν αλλάζω με τίποτα. Είναι το απόλυτο grooming tool μου, αφού σε ελάχιστο χρόνο έχω ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα... ώστε να είμαι έτοιμος για χιλιάδες selfies.

philips μηχανή ξυρίσματος

Με το Multigroom Series 7000, το πιο ευέλικτο και ακριβές τρίμερ για μία ολοκληρωμένη περιποίηση, ξέρω πως θα έχω ένα τέλεια προσεγμένο look στο πρόσωπό μου, ενώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στα μαλλιά και στο σώμα!

Άλλωστε με ένα φουλ απαιτητικό πρόγραμμα με τηλεοπτικά γυρίσματα, φωτογραφίσεις και επαγγελματικά ραντεβού δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ κάτι λιγότερο από τη Philips, την Νο1 εταιρεία σε προϊόντα τεχνολογίας. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σας λέω πως το Multigroom Series 7000 διαθέτει 14 εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που μου δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσω το δικό μου μοναδικό στυλ, από την κορυφή ως τα νύχια.

Οι λεπίδες DualCut χαρίζουν μέγιστη ακρίβεια, ενώ η αντιολισθητική λαβή από λάστιχο προσφέρει 100% ενισχυμένο έλεγχο. Επειδή είναι και αδιάβροχο, το Philips Multigroom τελειοποιεί τις άκρες σε μάγουλα, πηγούνι και λαιμό, ορίζει το περίγραμμα στο μούσι ή στο γενάκι, ενώ αφαιρεί τις ανεπιθύμητες τρίχες σε μύτη και αυτιά.

μηχανή ξυρίσματος

trimmer philips

Επίσης οκτώ επιπλέον χτενάκια προσφέρουν το ιδανικό τριμάρισμα σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Αποτέλεσμα; Να αισθάνομαι πάντα όμορφα, γεμάτος αυτοπεποίθηση και όρεξη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση!

SUPER GIVEAWAY!

Κι επειδή πλησιάζουν οι γιορτές το προτείνω ανεπιφύλακτα ως το τέλειο δώρο για τον άντρα! Μάλιστα, μέσα από έναν απίθανο διαγωνισμό δίνω σε δύο νικητές την ευκαιρία να το κερδίσουν για να μοιραστούν την εμπειρία του τέλειου grooming μαζί μου!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

Follow το @youweekly.gr στο Instagram

Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν από τα σχόλια του post στο instagram στις 21/12!!

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

mkoulourh
penny.giannouli

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το προϊόν εδώ: https://www.philips.gr/c-m-pe/face-stylers-and-grooming-kits/all-in-one-trimmer

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού από τον Συμμετέχοντα, των όρων χρήσεων και της προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στην ιστοσελίδα youweekly.gr