Σήμερα συμπληρώνει τα 50 της χρόνια μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από το Χόλιγουντ. Η Ρόμπιν Ράιτ, το κορίτσι του Φόρεστ Γκαμπ, η σύζυγος που άντεξε τον Σον Πεν για πάνω από 20 χρόνια, η οποία έκανε δυναμικό come back ως Κλερ Άντεργουντ στο House of Cards, σήμερα είναι πιο θεά από ποτέ.

Πριν από δύο χρονια, η Ράιτ είχε εξομολογηθεί ότι δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ και ότι ένιωθε ευλογημένη για αυτό. Παράλληλα, είχε πει ότι τα τελευταία χρόνια η καριέρα της έχει απογειωθεί, ενώ είχε τονίσει ότι δεν θα ξαναγύριζε με τίποτα στα 20:

«Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει περισσότερες δουλειές τα τελευταία πέντε χρόνια από ό, τι έχω κάνει σε όλη την καριέρα μου. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ξαναγίνω 20 ετών. Τόσα πολλά δάκρυα, ήταν εφιάλτης. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μεγαλύτερος».


Σήμερα, η Ράιτ συμπληρώνει τα 50 της χρόνια, έχοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και αποτελώντας πρότυπο για όλες τις γυναίκες που δεν συμβιβάζονται με τα πρέπει και τα trends της εποχής. Που καταφέρνουν να επιβιώσουν έστω κι αν κάποιοι τις σπρώχνουν στο περιθώριο.


«Θέλω να γεράσω όμορφα»
«Ανησυχώ για το τι θέλει ο κόσμος. Αυτός είναι ο πραγματικός μου φόβος. Γιατί αν δεν θέλουν να βλέπουν ρυτίδες στην οθόνη τους, αν φοβούνται να τις κοιτάξουν, αυτό θα χειροτερεύει συνεχώς την κατάσταση.

Δεν θα θέλει να βλέπει ηθοποιούς σαν κι εμένα, που αρνούμαστε να κάνουμε πλαστικές και μπότοξ. Απλά προσεύχομαι να μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι. Και προσεύχομαι να γεράσω με χάρη».
«Μεγάλωσα τα παιδιά μου χωρίς να τα περιφέρω στις κάμερες όπως ο Μπραντ και η Αντζελίνα»

Πριν από λίγο καιρό, μιλώντας για το μεγάλωμα των παιδιών της, η Ράιτ είπε ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τη δουλειά της και να ασχοληθεί ουσιαστικά με αυτά, και όχι να τα περιφέρει και να τα εκθέτει όπως ο Πιτ και η Τζολί.

Δείτε ακόμη: Ποιες έκαναν το χειρότερο μακιγιάζ στο πάρτυ της χρονιάς!

Δείτε ακόμη: Συγκίνηση προκαλεί η blogger που κάηκε στο πρόσωπο και δίνει μαθήματα μακιγιάζ – Δείτε το συγκονιστικό βίντεο

Δείτε ακόμη: Ουπς! Το αποκαλυπτικό ατύχημα της celebrity….Ας πρόσεχε!!!

loading...