Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριες δελεάζοντάς τις με γλυκά- Χαμός με τα όσα έδειξαν οι κρυφές κάμερες

Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριες δελεάζοντάς τις με γλυκά- Χαμός με τα όσα έδειξαν οι κρυφές κάμερες
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από τη σύλληψη δασκάλου σε σχολείο του νησιού μετά από καταγγελία ότι ασελγούσε σε δύο ανήλικα κοριτσάκια ηλικίας εννέα και έντεκα χρόνων. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Η σύλληψη του 50χρονου δασκάλου έγινε το πρωί της Τετάρτης στο σχολείο όπου διδάσκει. Κατηγορείται ότι είχε παρασύρει 9χρονη μαθήτρια στην αίθουσα υπολογιστών και είχε ασελγήσει σε βάρος της. Φέρεται μάλιστα ότι για να δελεάσει το παιδί, του έδωσε και χρήματα για να αγοράσει γλυκά. Οι αστυνομικοί είχαν τοποθετήσει κάμερα στην αίθουσα και κατέγραφαν τα όσα γίνονταν, όπως αναφέρει το star.

«Κλήθηκε ο συνάδελφος, βγήκε από την τάξη και βγήκαν μαζί με τους αστυνομικούς. Κανείς δεν κατάλαβε. Ζήτησα να μην υπάρξουν χειροπέδες και ταράξουν τη σχολική ηρεμία» δήλωσε ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, Χρήστος Άνθης.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο δάσκαλος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης από την αρχή της χρονιάς και σε βάρος του 9χρονου κοριτσιού συστηματικά τον τελευταίο μήνα.

Οι μαθήτριες μίλησαν στους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρχές. Σήμερα πήγαν στο σχολείο ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΟΚ στην Πάτρα: «Έβαλα το παιδί μου στην κατάψυξη για να…» – Η ανατριχιαστική ομολογία της μάνας!

Τραγωδία στα Μέγαρα: 45χρονη σκότωσε το 4χρονο ανηψάκι της και επιχείρησε να…

Σοκάρει η μητέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 1,5 μηνών κόρη της και είπε ψέμματα για τον θάνατό της