Διαλυμένη η μητέρα της άτυχης 18χρονης! Ο λόγος που την σκότωσε, οι τελευταίες στιγμές και το μήνυμα-μυστήριο! (βίντεο)

Διαλυμένη η μητέρα της άτυχης 18χρονης! Ο λόγος που την σκότωσε, οι τελευταίες στιγμές και το μήνυμα-μυστήριο! (βίντεο)
Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η κ. Ρόζα, μητέρα της άτυχης 18χρονης Ειρήνης από την Πετρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του πατέρα της. Η γυναίκα δεν μπόρεσε να κρύψει τον σπαραγμό της και το βαρύτατο πένθος της, αλλά δήλωσε αποφασισμένη να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο της κορης της.

Στο πλατό βρέθηκε και η θεία της άτυχης 18χρονης, κ. Σοφία, η δίδυμη αδελφή της μητέρας της, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της on air! Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:



Η μητέρα αποκάλυψε συντετριμμένη τα εξής: "Ήταν δύσκολος άνθρωπος. Βασικά απέναντι στην Ειρήνη, όταν έκανε σχέση άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στην Ειρήνη, δεν ήταν εξ αρχής όταν γνώρισε το φίλο της Ειρήνης. Έρχονταν σε κόντρα και έλεγε άσχημα πράγματα για τον φίλο της. Ένα Σαββατοκύριακο όταν η γιαγιά έμαθε ότι η καταγωγή του παιδιού ήταν από την Αλβανία, άρχισε η συμπεριφορά του να αλλάζει! Άρχισε ο πόλεμος της γιαγιάς, αυτού και της Ειρήνης.

Το ήξερε αυτός από την αρχή, αλλά η μητέρα του τον έκανε ό,τι ήθελε, από εκείνο το Σαββατοκύριακο άλλαξαν όλα! Τον είχα ζήσει το φίλο της κόρης μου, αγαπούσε πάρα πολύ το παιδί μου, το πρόσεχε πάρα πολύ, και αυτό μου έφτανε! Την αγαούσε και την πρόσεχε πάρα πολύ!

Η Ειρήνη δούλευε σε ένα κατάστημα με αντρικά ρούχα, και της άρεσε πολύ. Μου τα έλεγε στο τηλέφωνο, πολλές ώρες ορθοστασία, το καταλάβαινα το παιδί μου! Αυτός έλεγε ότι του στέρησα το γιό του, τον Αλέξανδρο, μου έλεγε ότι θα μου ανταποδώσει τον πόνο, και θα σκοτώσει την κόρη μου για να με ποτίσει με τον πόνο που έλεγε ότι τον πότισα. Του απάντησα και του λέω τι είναι αυτά που λες; Και εκείνος μου λέει, δεν έστειλα τίποτε. Αρνήθηκε ότι το έστειλε. Δεν μου είχε δώσει ποτέ ένα μικρό δείγμα, να μου δείξει ότι θα κάνει κακό στο παιδί μου!" είπε. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



"Εγώ το είπα στο παιδί μου και επιβεβαίωσε ότι δεν μπορούσε να στείλει το μήνυμα, ότι δνε είχε ούτε κινητό, ούτε tablet επάνω του!Εκείνη τη μέρα μου λέει ότι μαγείρεψε ο μπαμπάς, και δεν το πίστευα. Ήθελε να της δείξει ότι ήταν καλός μαζί της. Έπαιζε έναν πολύ καλό ρόλο, το είχε σχεδιάσει μόνος του. Και η Ειρήνη μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι ο μπαμπάς το παίζει καλός. Μου έλεγε ότι της λείπω! ήθελα να πάω να τη δω, αλλά δνε πρόλαβα, μου το σκότωσε! Η θεία της την άκουσε να φωνάζει βοήθεια και κάλεσε την αστυνομία και την πυροσβεστική! Δεν άνοιγε η πόρτα, τη βγάλανε από τα τούβλα! Τη βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα, κάτω ανάσκελα, και ο πατέρας ήταν από πάνω!

Δεν μπορώ να παραιτηθώ από το παιδί μου, ακόμη και μέσα στα έγκατα της Γης να με βάλουν, εγώ θα παλεύω! Θα κάνω τα πάντα για να καταδικαστεί ο φονιάς του παιδιού μου! Θέλω να τον δω και να μου πει γιατί μου σκότωσε το παιδί, αυτό το γιατί με τρώει! Κι η Ειρήνη μου ρωτάει αυτό το "γιατί" είπε μεταξύ άλλων, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, θέλοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση στο βίντεο που ακολουθεί:



Στην εκπομπή μάλιστα προβλήθηκε και το μήνυμα-μυστήριο που εστάλη από τον λογαριασμό του γιου της κ. Ρόζας, και το οποίο ο φερόμενος ως δολοφόνος φέρεται να έστειλε. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η εκδικητική μανία του ατόμου που το έστειλε, καθώς και η ευθεία πρόθεσή του να βλάψει την κοπέλα, καθώς αναφέρει ότι θα ανταποδώσει τον πόνο που του πρόσφερε, με ακόμη μεγαλύτερο πόνο και τύψεις, και επιπροσθέτως ότι αν διαβάζει αυτό το μήνυμα, θα σημαίνει ότι και οι δύο τους πλέον θα είναι νεκροί. Δείτε αναλυτικά το ανατριχιαστικό μήνυμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ισχυρή πυρκαγιά στην Πελοπόννησο!

Η «Ίρμα» βύθισε στο σκοτάδι τις ΗΠΑ – 4 οι νεκροί μέχρι στιγμής

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Σκότωσαν το παιδί μας γιατί ήταν Αμερικανός και μαύρος…» – Το ξέσπασμα των γονιών του 22χρονου (Video)