Δολοφονία 32χρονης στο Β’ νεκροταφείο: Τα βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (εικόνες)

Δολοφονία 32χρονης στο Β’ νεκροταφείο: Τα βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (εικόνες)

  • Οι αρχές δεν συνδέουν τον φόνο της εφοριακού με το επάγγελμά της

  • Οι αστυνομικοί ψάχνουν τον δολοφόνο στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης

  • Τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας


Δύο είναι τα βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να φτάσουν στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας σε βάρος της άτυχης 32χρονης εφοριακού που έγινε την Τετάρτη στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια. Η άτυχη κοπέλα είχε πάει στο νεκροταφείο για να επισκεφθεί τον τάφο ενός φίλου της, ο οποίος είχε χάσει τον περασμένο Μάιο την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα. διαβάστε παρακάτω...

Τα σενάρια

Οι αρχές διερεύνησαν την πιθανότητα πίσω από τη δολοφονία της να κρύβεται πρώην σύντροφός της, με τον οποίο είχε σοβαρή σχέση που διέκοψε πριν από ένα χρόνο. Ο άντρας αυτός, όμως, αστυνομικός στο επάγγελμα, αποδείχτηκε τελικώς ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και έχει άλλοθι για την ώρα της δολοφονίας.

Ξεσπά εναντίον του πατέρα η αδερφή της άτυχης εφοριακού! Τον ξεφτιλίζει δημοσίως και αποκαλύπτει: «Φτού σου τέρας, όσο ζούσε…»

Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο η 32χρονη να έπεσε θύμα πίεσης από κάποιο πρόσωπο με το οποίο πιθανό να είχε συνδεθεί ερωτικά το τελευταίο διάστημα και στη συνέχεια να το μετάνιωσε και να τον απέρριψε. Το σενάριο αυτό ενισχύεται από ανάρτηση της εφοριακού στο facebook στα τέλη Αυγούστου, στην οποία ανέφερε: «Απορώ τι είχα πάρει τότε που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα».



Φίλοι και συνεργάτες της αποκαλύπτουν, άλλωστε, ότι το τελευταίο διάστημα ήταν αναστατωμένη και ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και το ενδεχόμενο η 32χρονη να δολοφονήθηκε από κάποια άλλη γυναίκα, με την οποία είχε ενδεχομένως προσωπικές διαφορές. Αυτό το σενάριο εξετάζουν οι Αστυνομικοί, καθώς μια από τις μαχαιριές που δέχθηκε η κοπέλα είναι στο πρόσωπο. Μάλιστα, πρόκειται για μαχαιριά βαθιά, που σημαίνει πως έγινε με μίσος. «Εξετάζουμε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς μια γυναίκα που μισεί ένα πρόσωπο, εκεί σημαδεύει», λέει με νόημα αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Τραγωδία στο νεκροταφείο: Έγκλημα πάθους διερευνά η κοινωνία! Ακόμα και γυναίκα κρυμμένη πίσω από αυτό!

Παρόλα αυτά δεν έχει αποκλειστεί ακόμη το ενδεχόμενο η 32χρονη να έπεσε θύμα κάποιου ψυχοπαθή μανιακού δολοφόνου ή να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου. Υπενθυμίζεται ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί η τσάντα και το κινητό της Δώρας Ζέμπερη, τα οποία είχε μαζί της όταν έφυγε από το σπίτι.

iefimerida.gr