Κλεισμένοι για δεύτερη μέρα οι δρόμοι λόγω επίσκεψης Μακρόν! Διαβάστε αναλυτικά...

Κλεισμένοι για δεύτερη μέρα οι δρόμοι λόγω επίσκεψης Μακρόν! Διαβάστε αναλυτικά...
Ειδικότερα, το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο και σήμερα και θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες, ενώ τα μέτρα θα διαρκέσουν έως τις 15:00. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η Τροχαία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων. Διαβάστε παρακάτω...

2.000 αστυνομικοί στους δρόμους της Αθήνας

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λήφθηκαν με αφορμή την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, 2.000 αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ, ενώ αναπτυγμένα στην πόλη είναι ακόμη κλιμάκια της ΕΥΠ, της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Κρατικής Ασφάλειας. Επίσης, στους δρόμους βρίσκονται στελέχη του ΤΕΕ, και συνοδοί σκύλων ανίχνευσης εκρηκτικών οι οποίοι περιπολούν νωρίτερα στα σημεία επισκέψεων και προσέγγισης του Γάλλου πρωθυπουργού.

Επιπλέον σε πολλές ταράτσες κτιρίων της πόλης, κοντά σε σημεία διέλευσης της αυτοκινητοπομπής βρίσκονται ελεύθεροι σκοπευτές της ΕΚΑΜ, προκειμένου να επιβλέπουν για τυχόν ύποπτες κινήσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Προσοχή: Ποιοι δρόμοι της Αθήνας είναι κλειστοί αυτή την ώρα!

Ανατριχιαστικό: Κάμερα κατέγραψε δαίμονα να φωνάζει «θέλω την ψυχή σου»! Βίντεο ντοκουμέντο

Επιτέλους: Περιοχή της Αθήνας που πήγαιναν μόνο λεωφορεία μέχρι σήμερα, αποκτά τον δικό της σταθμό του Μετρό!