Η σχέση της Καινούργιου, με το Σταθοκωστόπουλο είχε φτάσει στο σημείο που κατά το κοινώς λεγόμενο ή την επισημοποιεί κάνεις με γάμο ή την τελειώνει.
Σημαντικό -αν όχι κομβικό- ρόλο στην διάλυση του θεσμού φαίνεται πως έχει παίξει η αδελφή του πρώην συντρόφου της, Αφροδίτη Σταθοκωστόπουλου.
Μολονότι εκείνη ήταν που σύστησε την Καινούργιου στον αδελφό της, θέτοντας τα θεμέλια για την σχέση τους και για μεγάλο χρονικό διάστημα φαίνεται να διατηρούσε καλή σχέση μαζί της, αποφάσισε κάπως αψυχολόγητα να μην την καλέσει στο γάμο της που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο της χρονιάς που μας πέρασε, με σκηνικό την από κάθε άποψη καρτποστάλικη Βενετία.
Εκτός από καταφανώς προσβλητική για την Καινούργιου, η απουσία της από το μυστήριο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ενώ κατόπιν η αδιασταύρωτες πληροφορίες πως υπήρχαν τριγμοί στη σχέση της με τον Σταθοκωστόπουλο, μετασχηματίστηκαν στην επιβεβαιωμένη είδηση του χωρισμού τους.

kkk

Το κράξιμο στην Καινούργιου για την φωτογραφία με το τατουάζ και τα αρχικά του πρώην της

Οι φήμες ότι η Αφροδίτη Σταθοκωστόπουλου θεωρούσε την Καινούργιου όχι αντάξια του κοινωνικού στάτους της οικογένειας της, φαίνεται πως εκτός από δόση αλήθειας, είχαν καταλυτική επιρροή στην απόφαση του αδερφού της.
Ωστόσο, δύο μήνες αργότερα με την πρωτοβουλία των κινήσεων να ανήκει στο Σταθοκωστόπουλο, ο ίδιος και η Καινούργιου αποθανατίστηκαν από ερασιτέχνη φωτογράφο στην αίθουσα αναμονής του αεροδρόμιου Ελευθέριος Βενιζέλος.
Το ταξίδι που πραγματοποίησαν τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Λονδίνο έμοιαζε με την ιδανική συγκολλητική ουσία για την επανένωση τους! Η τραγική ειρωνεία είναι πως λίγες μέρες νωρίτερα η Καινούργιου σε δηλώσεις της δεν άφηνε πολλά περιθώρια για επανένωση.
Οι καλοί οιωνοί, όπως γράφει το πρώτο θεμα, δεν επαληθεύτηκαν… Η Καινούργιου και Σταθοκωστόπουλος δεν είναι πια μαζί.
Το φωτογενές, τελειο ζευγάρι, έγινε μια παλιά αγάπη που αργά ή γρήγορα θα βρει τη θέση της στον παράδεισο των αναμνήσεων.
Οι δυο τους διάλεξαν συνειδητά να μην είναι ποτέ ξανά μαζί, να νικήσουν την εξάρτηση της συνήθειας. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που υπενθυμίζουν εκείνο το παλιό αλάθητο ρητό που ίσως ταιριάζει γάντι στην περίπτωση τους…»Ποτέ μη λες ποτέ!», υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι που προτάσσουν το μοτό «Ο τέλειος άντρας είναι ο επόμενος»..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξεκατινιάζονται on air Βερύκιος και Καινούργιου – Οι ατάκες φωτιά!

Αποκάλυψη! Πόσο αλκόολ βρέθηκε στο αίμα της Αρναούτη και της Κυριάκου!

Ανατριχιαστικό! Μανιακός προσπάθησε να κόψει τον λαιμό πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας

loading...