Ντόρος έγινε σήμερα μετά από δημοσίευμα όπου ήθελε την Άννα Μαρία Λογοθέτη να είναι μπλεγμένη σε υπόθεση ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ναρκωτικών. (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ)

_dsc0962Το Youweekly.gr επικοινώνησε με την γνωστή παρουσιάστρια και η ίδια θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, αποκαλύπτoντας τι πραγματικά συμβαίνει… «Εγώ δεν γνωρίζω γι’αυτή την υπόθεση τίποτα! Γιατί ουδέποτε ενοχλήθηκα από τις Αρχές της Μάλτας για την εν λόγω υπόθεση! Όποιος προσπαθήσει να με δικάσει, μέσω του δικηγόρου μου θα λάβουμε όλα τα νόμιμα μέτρα!»

– Αυτό έγινε γνωστό μέσα από ένα δημοσίευμα εφημερίδας σήμερα, που αποκαλύπτει ότι είσαι μπλεγμένη μέσω του συζύγου σου σε αυτή την ιστορία…

«Ναι, ανυπόγραφο δημοσίευμα! Άκου πως έχει η ιστορία. Αυτή η υπόθεση στην Μάλτα συνέβη το 2013. Ένας υπάλληλος από την εταιρεία του συζύγου μου, που έβρισκε επενδυτές, είχε κατηγορηθεί ότι κάνει εμπόριο ναρκωτικών. Αυτή όμως η υπόθεση ποτέ δεν έφτασε στα δικαστήρια, ποτέ δεν κατηγορήθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, γιατί δεν βρέθηκαν στοιχεία και μάλιστα το ποινικό του μητρώο είναι πεντακάθαρο. Και έτσι έληξε η υπόθεση!»

– Εσύ ήσουν ενήμερη γι’αυτό;

«Όταν είχε συμβεί, βεβαίως! Αλλά ο σύζυγός μου το χειρίστηκε όπως έπρεπε! Αν ήταν έτσι όπως τα λέει το έντυπο θα με είχαν ενημερώσει οι Αρχές της Μάλτας! Εγώ δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ…Άρα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν!«, ξεκαθαρίζει η Άννα Μαρία Λογοθέτη αποκλειστικά στο Youweekly.gr.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Αγαπημένος τραγουδιστής χωρίζει με την σύζυγό του…

Έκπληξη! Δεν πάει το μυαλό σας ποιοι είναι οι νέοι γείτονες της Ελένης Μενεγάκη (Photo)

Ραφτείτε! Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ετοιμάζει τον θρησκευτικό του γάμο (Βίντεο)

 

 

 

loading...