Σε συνέντευξή του αποκάλυψε οτι έπαθε νευρικό κλονισμό και ότι δεν ήθελε να ξαναβρεθεί στα φώτα της δημοσιότητα. Ο λόγος για τον Matt LeBlanc, που μετά τα «Φιλαράκια» πέρασε δύσκολες στιγμές.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Μirror», ο 48χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι πέρασε μια σκοτεινή περίοδο στη ζωή του μετά το τέλος της σειράς. Αιτία ήταν η διάλυση του γάμου του με τη Melissa Mcknight και η διάγνωση της κόρης του με εγκεφαλική δυσπλασία. «Οι περισσότεροι ηθοποιοί παίρνουν τον ατζέντη τους και ρωτούν: «Τι νέα;» Εγώ έπαιρνα τον δικό μου και του έλεγα: «Σε παρακαλώ χάσε το τηλέφωνο μου για λίγα χρόνια». Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Έπαθα σχεδόν νευρικό κλονισμό».

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους της σειράς «Τα Φιλαράκια», το 2014, γεννήθηκε η κόρη του Μαρίνα, η οποία σε ηλικία οχτώ μηνών άρχισε να έχει επιληψίες, μέχρι που σε ηλικία δύο ετών διαγνώστηκε με εγκεφαλική δυσπλασία. «Η κόρη μου διαγνώστηκε με πρόβλημα στο κεφάλι της. Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος, αλλά την ξεπέρασα. Δεν λένε πως «ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς»;»

Δείτε ακόμη: Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Γρίμπιλα: Έρχονται στον κόσμο τα δίδυμά του!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η συγκίνηση της Ελισάβετ Μουτάφη: Είδε ξαφνικά τον αδερφό της στο στούντιο!

 

loading...