Ο Κρατερός Κατσούλης χθές ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «το Πρωινό», συνοδευόμενος από τις γυναίκες της ζωής του. Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη είναι γνωστό ότι διατηρούν σχέση φιλίας από την εποχή του Κους-Κους. Έτσι οι δύο φίλες βρίσκονται συχνά και η Μαρία Ηλιάκη και ανταλλάσουν επισκέψεις στα σπίτια τους.

Η Κατερίνα λοιπόν, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που η Αέλια έχει γυρίσει την πλάτη της στη Ηλιάκη, με λεζάντα:
«H marakiiliaki προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει την Αέλια να της μιλήσει μετά από μικρό καυγαδάκι που είχαν πρόσφατα!!!!! Κι όλα αυτά ενώ ο μπαμπάς krateroskatsoulis δίνει συνέντευξη στη Φαίη και στο Γιώργο!!!!!».

Δείτε ακόμη: O Νίκος Μουτσινάς επιτίθεται στην «φίλη» του Μαρία Ηλιάκη: «Ο χαρακτήρας της με ενοχλεί»!

Στη διάρκεια της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Κρατερό Κατσούλη «Με την Ηλιάκη τι έχει συμβεί και δεν μιλάνε;» και εκείνος έδωσε την απάντηση αποκαλύπτοντας τον λόγο που η μικρή του κόρη Αέλια, «κρατά» μούτρα στην Μαρία Ηλιάκη.

«Συγκεκριμένα η Αέλια δεν μιλάει στη Μαρία. Είναι μία τραυματική εμπειρία (για την Ηλιάκη) που η Αέλια δεν της μιλάει. Είχε γίνει ένας…».

Κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram που ανέβασε η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε πως τελικά εξελίχθηκε η σχέση του μετά τη χθεσινή συνάντηση τους.

Δείτε κάτω από τη φωτογραφία το διάλογο:

marakiiliaki: katerinakaravatou μετα απο ένα χρόνο μου μίλησε όμως!!!!
katerinakaravatou: marakiiliaki αυτή είναι η αλήθεια!!!! Όσο για τον Τάσο… είναι πια σε πολύ καλά χέρια….!!!!!
katerinakaravatou: marakiiliaki ναι ναι όλα καλά τώρα!!!!!! Σε περιμένει σπίτι…. Ξέρεις εσύ γιατί….!!!!!!
katerinakaravatou: Marakiiiliaki α! Και τον Τάσο δεν τον λένε πια Τάσο! Τον λένε Μιλτιάδη….
marakiiliaki: katerinakaravatou τι εννοεις Μιλτιαδη????????
katerinakaravatou: marakiiliaki αυτό που ακούς!

Δείτε ακόμη: Καμία ντροπή! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που ανέβασε η Κατερίνα Καραβάτου την ώρα που έκανε… (PHOTO)

loading...