«Εάν, τελικά, η πρωτοβουλία μου αυτή οδηγήσει στην εξάρθρωση και όλων των όμοιων κυκλωμάτων, που λυμαίνονται το χώρο της δημοσιογραφίας, θα αισθανθώ απόλυτα δικαιωμένη»

Ανακοίνωση για την υπόθεση των εκβιασμών εξέδωσε η Αμαλία Κάντζου, στέλεχος της ΕΥΔΑΠ, η οποία με τις καταγγελίες της έφερε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Στην ανακοίνωσή της, που έρχεται μία ημέρα μετά τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων -Παναγιώτη Μουσσά, Παναγιώτη Μαυρίκου και Χρήστου Φράγκου- και την προφυλάκιση του πρώτου εξ αυτών, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η κυρία Κάτζου υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, καθώς οι εκβιαστές απειλούσαν τη ζωή της 13χρονης κόρης της.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

Είχα ηθικό καθήκον να σιωπήσω, στον καταιγισμό δηλώσεων-σχολίων κ.λπ., με στόχο την αποδόμηση της προσωπικότητάς μου, κυρίως ως υπερασπιστική επιλογή κατηγορουμένων για την υπόθεση του εκβιασμού μου και άλλα βαριά εγκλήματα, για να μην επιβαρύνω τη δυσχερή θέση των κατηγορουμένων, μέχρι την απολογία τους στη Δικαιοσύνη.

Μετά, όμως, την έκδοση της 1ης απόφασης της Δικαιοσύνης, την 26.2.2016, για την προσωρινή κράτηση και την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων, θεωρώ αναγκαίο να σημειώσω ότι:

Η προσφυγή μου στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν η μόνη και υποχρεωτική επιλογή, όταν οι εκβιαστές…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

loading...