Έχουν περάσει πολλά άτομα από το «Ε», παρουσιάστριες και μη…και μεταξύ αυτών κάποιοι δεν έμειναν και τόσο ευχαριστημένοι ή δήλωσαν πως τσακώθηκαν με τον Μένιο Φουρθιώτη…

Αυτό πόνεσε! Το δημόσιο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη στην Ρούλα Κορομηλά για τον…. #sixamenios!

Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του «Αποκαλυπτικά», έστειλε ένα μήνυμα με συγκεκριμένους παραλήπτες, σε εκείνους-εκείνες που πέρασαν από το κανάλι και όταν τα λεφτά στέρεψαν έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό, όπως είπε! Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επειδή με ρωτάτε συνέχεια στα social media,  για διάφορα που διαβάζετε για εμένα, θα ήθελα να σας απαντήσω δημόσια για κάτι που αναπαράγεται για το όνομα μου! Εγώ έμαθα στην ζωή, γιατί όσο μεγαλώνω μαθαίνω, να ακούω και να μην μιλαω και να μην ασχολούμαι… Ο κάθε άνθρωπος που γράφει έχει σημασία, γιατί γράφει και για ποιον λόγο σχολιάζει! Θέλω να σας πω, οι άνθρωποι οι οποίοι πήγαν και ήρθαν και μιλάω για τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον, έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, από αυτόν που πραγματικά ήταν και είναι για εσάς στην τηλεόραση αμοίβοντας με τσουβάλια χρημάτων…Όταν τα τσουβάλια κοπήκανε έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο…«… Για ποιον χτυπάει η καμπάνα ΟΕΟ; Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βυθίστηκε ξανά στο πένθος η Πάολα! Έφυγε από την ζωή η κουμπάρα της….

Έκπληξη! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της αγαπημένης ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα…

Ξεσπάει ξανά η Μίνα Αρναούτη και αποκαλύπτει: «Γι’αυτό βρέθηκαν χαλίκια πάνω του…»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ