Ανοίχτηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η μυστική διαθήκη που άφησε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, όπως αναφέρει η Espresso και μοναδικοί κληρονόμοι του μεγάλου πρωταγωνιστή είναι  είναι ο 14χρονος γιος του Νικόλας και η τελευταία του σύζυγος Μαίρη.

Με την ανακοίνωση του περιεχομένου της διαθήκης, η κόρη του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο, η Βίκυ ανακοίνωσε πως δεν θα την προσβάλει  σε αντίθεση με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών “Διόνυσος”, που δεν τη δέχεται, όπως αποκαλύπτει η Μαίρη Μπάρκουλη. «Ζητάμε τα αυτονόητα για να κάνουμε Χριστούγεννα και δεν μας τα δίνουν λες και είναι ειδικοί να κρίνουν! Φέρνει αντιρρήσεις και απαιτεί μέρος από τα δικαιώματα του Ανδρέα Μπάρκουλη να μοιραστούν σε όλους τους συγγενείς πρώτου βαθμού», αποκαλύπτει εκνευρισμένη η Μαίρη Μπάρκουλη.

Ενώ συμπληρώνει πως «η ύπαρξη της διαθήκης δεν ήταν γνωστή σε κανέναν άλλον και γράφτηκε σχεδόν πριν από 13 χρόνια, λίγο πριν από τη βάφτιση του Νικόλα. Γνώριζα από τον ίδιο πως θα άφηνε το 50% των πνευματικών και των συγγενικών δικαιωμάτων του και όλα τα υπόλοιπα στο Νίκο και το 50% σε εμένα με τον όρο να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Αυτός ο όρος τελικά δεν υπήρχε στη διαθήκη που ανοίχτηκε. Ήταν μάλλον ένα αστείο του συζύγου μου. Επιθυμούσε να εξασφαλίσει τον Νίκο, καθώς αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν πως θα άφηνε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα σε… χέρια μανιακών που θέλουν να το κατασπαράξουν».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μεγάλη αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι γονείς της Τριανταφύλλης Μπουτεράκου την έκλεισαν στο ψυχιατρείο

Το παραδέχτηκε! Η Φαίη αποκάλυψε on camera πώς θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα

Πόσο κρίμα! Πρώην παίκτρια πασίγνωστου ελληνικού ριάλιτι έχασε το μωρό της -Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

loading...