Μέσα από τους ρόλους του έχει χαρίσει στο κοινό αξέχαστες στιγμές γέλιου. Αν και δεν συνηθίζει να δίνει συχνά συνεντεύξεις, όταν το κάνει μιλάει πάντα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Στην συνένετυξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα ο Τάσος Παλαντζίδης, αποκάλυψε πως δεν τελείωσε το σχολείο, αντίθετα σταμάτησε στην Γ’ Γυμνασίου. Όταν ρωτήθηκε  για το αν έχει σταματήσει τις σπουδές του στην Γ Γυμνασίου απάντησε πως δεν συνέχισε.

«Ναι, και αυτός είναι ο λόγος που έμπλεξα με το θέατρο. Είχα μείνει στην ίδια τάξη και δεν μπορούσαν να με πάρουν σε τεχνική σχολή γιατί χρωστούσα μαθήματα. Με πήραν στη δραματική χωρίς να χρειαστεί το απολυτήριο Γυμνασίου. Και έτσι ξεκίνησα. Μάλιστα, τα μαθήματα ήταν τις βραδινές ώρες, οπότε είχα πρωινές δουλειές. Ήταν μια απόφαση βασισμένη σε βιοποριστικούς λόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Το συγκινητικό μήνυμα της Ηλιάκη για τον θάνατο της Κέλλυς Σακάκου και η αποκάλυψη: «Όταν νοσηλευόταν η μητέρα μου με είχε…»

Χτύπημα κάτω από τη μέση! – Έτσι εκδικήθηκε ο Brad Pitt την Angelina Jolie

Πασίγνωστη ηθοποιός εμφανίστηκε με αξύριστες μασχάλες στις Χρυσές Σφαίρες! Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

loading...