Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παραχώρησε συνέντευξη ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον κράτησε μακριά από τη δουλειά του.

«Τα μεγαλύτερα λάθη στη ζωή μου και τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου την πέρασα όταν δεν άκουσα το ένστικτό μου και καβάλησα το καλάμι. Δεν άκουγα κανέναν, νόμιζα ότι τα ήξερα όλα και ξεκίνησαν τα λάθη, το ένα να διαδέχεται το άλλο. Έχασα πολύτιμο χρόνο σε αυτή τη δεκαετία που λείπω. Είναι μεγάλο το χάσμα που καλούμαι να καλύψω, αλλά χαίρομαι γιατί βγήκα νικητής. Ήθελα να πετύχω πράγματα με λάθος τρόπο. Γνώρισα και επιτυχία και αποτυχία. Δεν ήθελα να ξεφτιλίζομαι. Δούλεψα πολύ κι έβγαλα πολλά χρήματα. Με έσωσε το ότι είμαι άνθρωπος του σπιτιού, έχτισα το σπίτι μου, έχω τα ζώα μου.

Η κατάθλιψη είναι εύκολο να σου χτυπήσει την πόρτα, φτάνει να είσαι δυνατός. Ξεκίνησε από παλινδρόμηση που είχα, πολύ σοβαρή. Από το πολύ το άγχος και το στρες, δεν μπορούσε τίποτα να συγκρατήσει το στομάχι μου. Ένα κομμάτι αίματος, το οποίο ήταν αιμάτωμα έδειξε κάτι κακό. Το πρώτο πράγμα για να αντιμετωπιστεί και ο λαιμός μου και το στομάχι μου ήταν οι κορτιζόνες, για να σταματήσει αυτό το πράγμα, το οποίο με οδήγησε στο να πάρω πάρα πολλά κιλά. Παράλληλα έχασα τον αδερφό μου. Όλα μου συνέβησαν μέσα σε δύο χρόνια», αποκαλύπτει ο Γιώργος Δούκας.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Στην εντατική ο Ανδρέας Μπάρκουλης- Κρίσιμες ώρες για τον πρωταγωνιστή

Πάθαμε πλάκα! Η Ιωάννα Λίλη μας συστήνει την…. δίδυμη αδελφή της

Ευχάριστη έκπληξη από πασίγνωστη ηθοποιό! Μας έδειξε πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Τα καλύτερα μας σήμερα

Το ολόσωμο μαγιό της Κατερίνας Καινούργιου που λατρέψαμε- Όλες οι λεπτομέρειες για το look της

Αφιερώστε μισή ώρα για να φτιάξετε πανακότα με μέλι και καρύδια

Από τη Βουλή στην παραλία: Δείτε τους Έλληνες πολιτικούς με μαγιό

loading...