Η Βάνα Ραμπότα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Αγορά, μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Mega «50-50» στην οποία ενσάρκωνε τον ρόλο της Ειρήνης.

eb2b22c6c04cc4fe574f05d34c5c37e4Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως εκτός από την υποκριτική ασχολείται με την φωτογραφία, αλλά και ότι εκτός από θεραπεύτρια ολιστικής είναι και καθηγήτρια στο Τάι Γιόγκα Μασάζ, στο Τσιάνγκ Μάι: «Η ενασχόλησή μου, με τις ολιστικές θεραπείες, είναι η ουσία μου, αυτό είμαι εγώ. Με ενδιαφέρει πολύ ο άνθρωπος, οι εναλλακτικές θεραπείες. Αυτό είναι το κέντρο της ζωής μου. Μέσα σε αυτό υπάρχει το θέατρο , η φωτογραφία, όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες που με βάζουν σε μια τροχιά αναζήτησης. Ασχολούμαι με γιόγκα τα τελευταία 25 χρόνια, από  προσωπική αναζήτηση για την εσωτερική ενέργεια που πηγάζει από τον κάθε άνθρωπο. Τελευταία έχει γίνει της μόδας, κι αυτό με «χαλάει» γιατί δεν το βλέπω επιφανειακά. Συνέχεια πηγαινοέρχομαι στη βόρεια Ταϋλάνδη και στην Ινδία,  όποτε έχω χρήματα και χρόνο και εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, γιατί οι πληροφορίες  γύρω από την κινεζική ιατρική είναι ανεξάντλητες. Είναι ένας άλλο ς τρόπος εξερεύνησης του εαυτού  σου, γιατί μπαίνεις σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης.  Με την φωτογραφία είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι όταν ήμουν  στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου στου Ζωγράφου. Ήταν να κάνω μια πολύ μεγάλη έκθεση φωτογραφίας,  την οποία έχω ματαιώσει  προσωρινά για οικονομικούς λόγους»,εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός.

assets_LARGE_t_1401_87838495Ο κόσμος στον δρόμο την φωνάζει ακόμα Ειρήνη επηρεασμένος από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά του Mega, η ίδια όμως αποκαλύπτει για την παρουσία της στο 50-50: «Το 50-50 είναι για μένα ένα παρελθόν που έχει τις καλές του αναμνήσεις αλλά μου έχει κάνει και κακό. Γιατί στην Ελλάδα σε ταυτίζουν με κάποιους ρόλους, όχι μόνο οι θεατές αλλά και οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί. Δεν είμαι η Ειρήνη ούτε ήμουν ποτέ στη ζωή μου, ούτε σαν αισθητική, ούτε σαν στυλ, ούτε σαν νοοτροπία. Δεν έχω παντρευτεί δεν έχω κάνει παιδιά. Με ενοχλεί να μου προτείνουν τέτοιους ρόλους. Έχω πει πολλά όχι για τέτοιους ρόλους μετά το 50-50».

Τέλος σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το τι της λείπει από τον Σάκη Μπουλά απαντάει: «Ο ίδιος ο Σάκης. Δεν μπορείς με δυο κουβέντες να περιγράψεις έναν άνθρωπο, μια ψυχή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκ! «Έκανα πλαστική στο πρόσωπο γιατί είχα καρκίνο!» – Το άγνωστο πρόβλημα υγείας πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!

Αποκλειστικό! Δεύτερο παιδί για την Μαριάντα Πιερίδη – «Γι’αυτό έκανα χειρουργείο επειδή…»

Νανά Καραγιάννη: Ποζάρει πρώτη φορά με μαγιό και δείχνει πως είναι πλέον το σώμα της

loading...