Σήμερα το μεγάλο θέμα της ημέρας είναι η τραγική και χυδαία απόφαση του εκπροσώπου της Εκκλησιάς και του ανθρώπου που τέλεσε το μυστήριο να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο από την εξόδιο ακολουθία του πατέρα της Πάολας. Η οικογένεια είναι διπλά σοκαρισμένη, καθώς λίγες ώρες πριν τον απότομο αποχαιρετισμό καλείται να διαχειριστεί την απίστευτη αμετροέπεια ενός εκπροσώπου του θεού να ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες με ανοιχτό το φέρετρο.

Απίστευτο σκάνδαλο! Ο παπάς που έθαψε τον πατέρα της Πάολα ανέβασε βίντεο από την κηδεία στα social media!

Ο Φώτης Ζογγλοπίτης μου μίλησε πρίν από λίγο. «Είναι ντροπή. Να το κάνει κάποιος πιτσιρικάς να τον δικαιολογήσω. Που κι αυτό δεν το κάνεις. Να το κάνεις όμως ο εκπρόσωπος του Θεού και αυτός που τελεί το μυστήριο είναι τουλάχιστον τραγικό. Είναι ντροπή. Είναι περιύβριση νεκρού. Δεν θα μπώ στη διαδικασία να κινηθώ εναντίον του. Είναι από μόνη της η πράξη καταδικαστέα. Λυπάμαι απλά», δήλωσε στον Νάσο Γουμενίδη

Κι εμείς λυπόμαστε με τις εικόνες αυτές και την έλλειψη σεβασμού απέναντι στον νεκρό. Αναρωτιέμαι για πόσο καιρό ακόμη ο εθισμένος παπάς στα social media θα υπάρχει στους κόλπους της Εκκλησίας.

Και όλα αυτά γιατί; Για κάποια like παραπάνω ή για να διαφημίσει το πόσο καλά λειτουργεί στις κηδείες;

Δείτε ακόμη: Πάολα: Τραγικές εικόνες απο την κηδεία του πατέρα της…

loading...