Κρίσιμη είναι η κατάσταση για το μεγάλο κανάλι, από τη στιγμή που στην πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκ. ευρώ, κανένας μέτοχος δεν έβαλε ουτε ευρώ. Ο κίνδυνος χιλιάδες εργαζόμενοι να μείνουν χωρίς δουλειά είναι στον αέρα, ειδικά μετά τη χθεσινή άκαρπη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του MEGA.

Η προγραμματισμένη σημερινή συζήτηση για την τύχη του MEGA αναβλήθηκε και η αγωνία των εργαζομένων κορυφώνεται. Οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Χρηματιστηρίου πως σχετικά με την πιστοποίηση της καταβολής ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15, 1 εκατ. ευρώ θα συζητήσουν εκ νέου έως τις 11 Μαρτίου 2016.

Δείτε την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ

“Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στην προγραμματισμένη συνεδρίασή του της 07.03.2016 με θέμα την πιστοποίηση καταβολής ποσού της από 26.05.2015 αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσόν έως 15.118.950 ευρώ, ανέβαλε την συζήτηση του θέματος για επόμενη συνεδρίασή του έως την 11.3.2016.”

Δείτε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις: Οριακές στιγμές για το MEGA! Τέλος εποχής για το «μεγάλο κανάλι»;

Δείτε ακόμη: «Μαύρο» στο Mega! Εκατοντάδες εργαζόμενοι άνεργοι! (Ραγδαίες εξελίξεις)

Δείτε ακόμη: Κλείνει ο ΔΟΛ τα περιοδικά του ομίλου!!!

Δείτε ακόμη: Ασύλληπτη τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 23χρονος Έλληνας μπασκετμπολίστας!

loading...