«Αυτό που κάνουν με τον Παντελή, δεν έχει όρια! Κανιβαλίζουν τα πάντα! Τον τάφο του, την μνήμη του, το όνομα του, τα τραγούδια του, την οικογένεια του, τους φίλους του…Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Τώρα βγάλανε και αφίσα και πουλάνε ταξιδάκια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα στον τάφο του Παντελή με 30€…Έλεος!«. Το Youweekly.gr επικοινώνησε με επιστήθιο φίλο του Παντελή, άνθρωπο που είναι εξαιρετικά κοντά στην οικογένεια. Η ιστορία με το κανιβάλισμα του νεαρού καλλιτέχνη, έχει πάρει τρομερές διαστάσεις και οι επιτήδιοι, φτάνουν πλέον να πουλάνε ακόμη και επισκέψεις, όπως θα δείτε και στην αφίσα, στον τάφο του Παντελίδη.

Τι αποκάλυψε ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο όχημα του Παντελίδη; Ποιος καθόταν στην θέση του οδηγού;

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με τις φοιτητικές οργανώσεις από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μιλήσαμε με τους διοργανωτές τις εκδρομής. Τα παιδιά έπεσαν από τα σύννεφα: «Εμείς οργανώνουμε εκδρομή για την Αθήνα, αυτή η αφίσα με την επιίσκεψη στον τάφο του Παντελίδη είναι εντελώς άσχετη με την οποιαδήποτε εκδρομή διοργανώνει η σχολή μας. Προφανώς πρόκειται περί φάρσας ηλίθιων και ανόητων!»

Φυσικά η συγκεκριμένη αφίσα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έπεσε στα χέρια του καλού φίλου του Παντελή Παντελίδη, Χάρη Λεμπιδάκη! Σοκαρισμένος και νευριασμένος με την κατάντια μερικών ανθρώπων, ξέσπασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καραγκιόζηδες! Συνεχίστε να κανιβαλίζετε τα πάντα… Ντροπή σας!!!»

afisa-pantelidis

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις! Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη φωνάζει: «Ο Παντελής δεν οδηγούσε…»

Δείτε ακόμη: «Αυτοί είναι οι…»: Τι αποκάλυψε η Μυρσίνη στην οικογένειά της;

Δείτε ακόμη: Όταν η Κάτια Ζυγούλη παραδέχτηκε στην κάμερα ότι περιμένει 4ο παιδί αλλά…κανείς δεν το κατάλαβε!

Δείτε ακόμη: Οι τρομεροί διάλογοι Τράγκα-Κωστόπουλου για τα μόρια τους!!! «Μήπως θέλει βουλκανιζατέρ…»

 

loading...