20+1 celebrities σε σχέσεις βίας: Ξύλο, δικηγόροι και διατροφές [photos]

20+1 celebrities σε σχέσεις βίας: Ξύλο, δικηγόροι και διατροφές [photos]
Νικητές βραβείων Έμμυ, κάτοχοι βραβείου Όσκαρ, μορφωμένοι και διακεκριμένοι στο αντικείμενό τους. Όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού τους, όπου είναι βίαιοι και κακοποιητικοί.

Η λίστα των διάσημων που έχουν κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία είναι μεγάλη και περιλαμβάνει ονόματα που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα... νεύρα τους!

Κάποιοι από αυτούς τους celebrities βγαίνουν εκτός εαυτού λόγω των ναρκωτικών - όπως ο γερόλυκος της ροκ Όζι Όζμπορν και άλλοι, όπως ο Μελ Γκίμπσον, έχουν απλά πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ να εμφανίστηκε στο δικαστήριο επιδεικνύοντας με τους μώλωπες από την υποτιθέμενη επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, και εμείς βρήκαμε άλλα 20 γνωστά ζευγάρια της showbiz που βρέθηκαν σε βίαιες και κακοποιητικές σχέσεις.

Σοκ προκαλεί και το πρόσφατο δημοσίευμα αμερικανικού διαδικτυακού περιοδικού TMZ πως ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες κατηγορούμενος για«παιδική κακοποίηση»! Πηγές αναφέρουν ότι πώς ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την προηγούμενη Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε την Αμερικανίδα ηθοποιό στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο σύζυγό της.




  • Σοκ προκαλεί το δημοσίευμα αμερικανικού διαδικτυακού περιοδικού TMZ πως ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες κατηγορούμενος για«παιδική κακοποίηση»! Πηγές αναφέρουν ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την προηγούμενη Τετάρτη. «Ο Μπραντ Πιτ κάποια στιγμή, μεθυσμένος, εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά, χωρίς να διστάσει να τα χτυπήσει. Περίπου στις 8 μ.μ., το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Πιτ συνέχισε να είναι βίαιος προς τα παιδιά και αφότου κατέβηκαν -μάλιστα, προσπάθησε να αφήσει ένα στα φορτηγά καυσίμων».







  • Το 2009 ο σταρ της σειράς «Two and a Half Men», Charlie Sheen, συνελήφθη με την κατηγορία άσκησης βίας στην σύζυγό του, Brooke Mueller. Έχει επιτεθεί και σε φιλενάδα του το 1996 στο σπίτι του.







  • Το 1998, η Carmen Electra και ο σύζυγός της, σταρ του NBA, Dennis Rodman είχαν έναν καυγά μετά ξυλοδαρμού, που έγινε γνωστός στα μίντια. Ο λόγος ήταν ότι ο Rodman είδε στην τηλεόραση έναν πρώην της Carmen και ζήλεψε.







  • Amber Herd - Johnny Depp - τον κατηγορεί ότι την έδειρε με ένα i-phone και ότι είναι κακοποιητικός λόγω του αλκοόλ και των ναρκωτικών.










  • Όλοι θυμόμαστε το 2009 την Rihanna με μώλωπες στα μάτια από το ξύλο που έφαγε από τον σύντροφό της, ράπερ Chris Brown, λίγο πριν τα Grammy Awards.







  • To 2010 ο οξύθυμος Mel Gibson κατηγορήθηκε ότι έδειρε τη σύζυγό του Oksana Grigorieva.







  • Από τους πιο φλογερούς έρωτες εκείνος της Madonna και του Sean Penn, ο οποίος είχε συλληφθή για βίαιη συμπεριφορά. Σε άλλη περίπτωση μπήκε 33 μέρες φυλακή γιατί έριξε μπουνιά σε έναν φωτορεπόρτερ.







  • Το 2011 ο Nicolas Cage συνελήφθη υπό την επήρεια για βίαιο περιστατικό - λέγεται ότι έξω από ένα τατουατζήδικο έσπρωξε με βία τη γυναίκα Alice Kim, επιτέθηκε στους αστυνομικούς και έριξε μπουνιές σε κάτι σταθμευμένα αυτοκίνητα! Στη φωτό με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.







  • Η πρώην σύζυγος του Steven Seagal, Kelly LeBrock (βλέπε η Γυναικάρα με τα Κόκκινα) τον είχε καταγγείλει για βίαιη συμπεριφορά. Του έχουν κάνει και μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση.







  • Ναρκωτικά, ποτό και μια σύζυγος σεξοβόμβα σαν την Pamela Anderson και δεν θέλει και πολύ να σου... στρίψει. Ο ρόκερ Tommy Lee συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία το 1994 και το 1998. Και με την πρώτη σύζυγό του, Heather Locklear έκανε τα ίδια και χειρότερα!







  • O Mickey Rourke και η Carré Otis συμπρωταγωνίστησαν στην Άγρια Ορχιδέα και ο έρωτάς τους έγραψε ιστορία. Ο γνωστός για την επιθετικότητά του ηθοποιός τότε ασχολούνταν και με την πυγμαχία και το 1994 κατηγορήθηκε για βίαη συμπεριφορά.







  • Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία το 1999. Μετά συμμορφώθηκε.







  • Ο γνωστός ηθοποιός Christian Slater πέρασε 59 μήνες φυλακή για ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το 1997. Κατοχή ναρκωτικών, άσκηση βίας και επίθεση με θανατηφόρο όπλο.







  • Από τα πιο δυναμικά ζευγάρια του Χόλιγουντ - ο UFC παλαιστής Tito Ortiz και η πορνοστάρ Jenna Jameson «δέρνονταν» κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Το 2010 μάλιστα εκείνος συνελήφθη και το ζευγάρι σταδιακά χώρισε.







  • Ο ροκστάρ των Guns N' Roses, Axl Rose στις αρχές της δεκαετίας του 90, έκανε μήνυση στο μοντέλο σύζυγό του Stephanie Seymour, η οποία ανταπέδωσε με μήνυση, ότι τον... έδειρε! Το δικαστήριο τον ανάγκασε να της πληρώσει αποζημίωση $400,000.







  • Ο διάσημος «κακός» του σινεμά Eric Robert συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία το 1995. Επίσης, για κατοχή ναρκωτικών!







  • Η ηθοποιός Emma Roberts συνελήφθη με την κατηγορία ότι έδειρε τον ... συμπρωταγωνιστή και σύντροφό της Evan Peters, στον Καναδά.







  • Ο σταρ του Νονού, James Caan συνελήφθει για ενδοοικογενειακή βία και χρήση όπλου το 1980.







  • To 2012 ο Βρετανός ηθοποιός Christian Bale εκτός εαυτού επιτέθηκε στην μητέρα του και την αδερφή του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.







  • Η πανέμορφη ηθοποιός Kim Basinger χώρισε τον σύζυγό της Alec Baldwin κατηγορώντας τον για ζήλεια και βίαιη συμπεριφορά.







  • Ο Ozzy Osbourne 27 χρόνια πριν κατηγορήθηκε ότι υπό την επήρεια ναρκωτικών αποπειράθηκε να σκοτώσει με μαχαίρι τη σύζυγό του στον ... ύπνο της.




Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Διάσημοι που θησαυρίζουν μετά… θάνατον! [photos]


Διάσημες & έγκυες στα γυρίσματα που το έκρυβαν [photos]


Οι διασημότεροι άσχημοι – Δεν «μάσησαν» κι έγιναν είδωλα! [photos]