Οι φιλίες της Ελένης Μενεγάκη που χάλασαν μέσα σε μία νύχτα! (Βίντεο)

Οι φιλίες της Ελένης Μενεγάκη που χάλασαν μέσα σε μία νύχτα! (Βίντεο)

Μέσα από την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" παρακολουθήσαμε τις φιλίες που έχουν τελειώσει για την Ελένη Μενεγάκη.


Στα 25 χρόνια της δημόσιας ζωής της, πολλοί είναι οι άνθρωποι που είχαν φιλικές σχέσεις μαζί της, αλλά μέσα σε μία νύχτα τράβηξαν μια κόκκινη γραμμή και από τότε έγιναν δύο ξένοι.

Με αφορμή λοιπόν, το τελευταιο περιστατικό με την Κατερίνα Καινούργιου, η εκπομπή έφτιαξε ένα βίντεο με τις φιλίες της Ελένης που έχουν χαλάσει. Διαβάστε παρακάτω...

Πρώτη φίλη, η Δέσποινα Βανδη! Η τραγουδίστρια βρισκόταν πάντα στην πρεμιέρα της Ελένης, κάνοντας της ποδαρικό, αφού η φιλία τους κρατούσε χρόνια. Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε και δεν έχουν ανταλλάξει ούτε γεια, παρά μόνο κάποιες μικρές μπηχτές.

Επόμενη η κουμπάρα της Ελένης, Τζένη Μπαλατσινού! Η σχέση της Ελένης και της Τζένης πέρασε κρίση,αφού η σχέση τους είχε αλλάξει μετά τον χωρισμό της Ελένης.Ούτε η σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν ήταν και τόσο καλή, αφού η παρουσιάστρια θεώρησε πως ο Πέτρος πήρε το μέρος του Γιάννη Λάτσιου, ενώ ο Πέτρος είχε πει " Εμένα φίλος μου είναι ο Γιάννης, όχι η Ελένη!".

Θα περάσω στον Βαγγέλη Περρή, όπου η σχέση του με την Ελένη χάλασε όταν υπήρξε ένα θέμα με μια φωτογραφία. Μία ακόμη σχέση χάλασε όταν μια παλιά συνεργάτιδα της Ελένης, η Ελένη Φτοπούλου, είπε κάποια πράγματα για την παρουσιάστρια.

Τώρα θα έρθω στα πιο πρόσφατα και θα σταθώ στη σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Ελένη. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να απομακρυνθεί από την Κωνσταντίνα... Τέλος, ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, μία από τις καλύτερες συνεργάτιδες της Ελένης. Η παρουσιάστρια, έδωσε άφεση αμαρτιών στην Ζαρίδη, για κάτι που είπε και παρεξηγήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Νόμιζες ότι οι σταρ έχουν αψεγάδιαστο κορμί; Αρετουσάριστες φωτογραφίες Ελληνίδων διάσημων με πραγματικά πολύ κυτταρίτιδα!

Αποκλειστικό! Καυγάς άνευ προηγουμένου για Βαλαβάνη-Αγγελόπουλο! Το λιποθυμικό επεισόδιο που σταμάτησε την ένταση και τα πλάνα που δεν θα δείξουν οι κάμερες

Survivor: Εκτός αγωνίσματος ένας παίκτης την Κυριακή! Ποιος θα μείνει απ’έξω και γιατί;