Τα περίεργα φετίχ των stars που δεν ξέρατε! Ποιος γλύφει μασχάλες και ποιος... πόδια!

Τα περίεργα φετίχ των stars που δεν ξέρατε! Ποιος γλύφει μασχάλες και ποιος... πόδια!
Πολλά έχουμε ακούσει για τα φετίχ των σταρ στον προσωπικό χώρο τους που δεν είναι άλλος από αυτόν του κρεβατιού τους και παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσένα τις πιο περίεργες από αυτές.

Η Εύα Λονγκόρια είναι σίγουρα από τις πιο σέξι σταρ του Χόλιγουντ και μάλιστα σε συνεντεύξεις της έχει αποκαλύψει πως στους άντρες λέει πως να την ευχαριστήσουν στο κρεβάτι και της αρέσει να την δένουν με μεταξένια μαντίλια. Διαβάστε παρακάτω...

Και μάλιστα όπως έχει πει δεν βρίσκει τίποτα κακό στο να μιλάει κανείς για την σεξουαλικότητά του.



O Nικ Λέισι και η Τζέσικα Σίμσον όταν ήταν παντρεμένοι είχαν τον δικό τους ιδιωτικό κώδικα στο κρεβάτι. Του Λέισι του άρεσε ιδιαίτερα να φοράει τα ψηλοτάκουνα της και να περπατάει με αυτά που όπως είχε πει ο ίδιος ήταν κάτι kinky που τους άρεσε να κάνουν. Περί ορέξεως...



Το φετίχ της Σκάρλετ Γιόχανσον είναι τα αυτοκίνητα! Δεν είναι πως την ανάβουν τα αυτοκίνητα αλλά η φαντασίωση της περιλαμβάνει το να κάνει έρωτα σε αυτοκίνητο και μάλιστα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί πολύ να την κάνει πραγματικότητα.

Η Μέγκαν Φoξ αποκάλυψε ένα από τα φετίχ που έχει. Δεν είναι άλλο από την αγάπη της για τα ψηλοτάκουνα.


Όπως αποκάλυψε η σέξι ηθοποιός στο πλαίσιο των δηλώσεων της στην απονομή των βραβείων ταινιών τρόμου Spike TV 2009, ο λόγος που δέχτηκε να συμμετάσχει στο θρίλερ "Το Σώμα της Τζένιφερ" (Jennifer's Body) είναι ότι η σεναριογράφος φορούσε ψηλοτάκουνα.



Μπορεί να μην το έχει παραδεχτεί δημόσια, αλλά ο Κουεντίν Ταραντίνο έχει ένα ιδιαίτερο φετίχ που δεν είναι άλλο από τα πόδια. Στις ταινίες του ο ίδιος δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γυναικεία πόδια ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του Gawker.com που δημοσίευσε ένα email κάποιας γυναίκας που είχε κοιμηθεί μαζί του, εκείνος ευχαριστιόταν να γλύφει τα πόδια της. Ακόμη η Ούμα Θέρμαν τον είχε προσκαλέσει να πιει σαμπάνια από τα ψηλοτάκουνα της στο παρελθόν. Τυχαίο;



Η Κριστίνα Αγκιλέρα έχει παραδεχτεί πως της άρεσε να ντύνεται νοσοκόμα για τον τότε σύζυγό της Τζόρνταν Μπράντμαν για να κάνει πιο πικάντικα τα ...πράγματα στην κρεβατοκάμαρα.



Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είχε ένα φετίχ με τις μασχάλες! Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός έγλυφε τις μασχάλες της αγαπημένης του Κρίστεν Στιούαρτ, σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της.



Aπό τότε που γνώρισε τον Μπραντ Πιτ η Αντζελίνα Τζολί έγινε σίγουρα άλλος άνθρωπος αφού άφησε πίσω της τα σαδομαζοχιστικά αλλά και το ενδιαφέρον της για τα κορίτσια. Ακόμη έχει παραδεχτεί πως χρησιμοποιεί μαχαίρια στο κρεβάτι. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα κάνει τώρα που χώρισε με τον Μπραντ βέβαια.




Ο Ρίκι Μάρτιν έχει το... θέμα του με τα πόδια αφού έχει πει πολλές φορές πως είναι κάτι που του αρέσει ιδιαιτέρως.

Οι διάσημες Ελληνίδες που οδηγήθηκαν στον δρόμο του Θεού και δεν τον γνωρίζατε! Ποιες είναι οι πιο πιστές της σόουμπιζ!

Και αν απορείτε γιατί δεν έχουμε γράψει κάτι για τους... Έλληνες ο λόγος είναι όχι ότι δεν έχουν αλλά ότι δεν τα αποκαλύπτουν!



Womenonly.gr