Εκεί που έχετε αρχίσει την ανασκαφή στα ντουλάπια σας βρίσκεται ένα παλιό και αγαπημένο ταψί που για χρόνια είχατε χάσει από το οπτικό σας πεδίο.

Τι να έκανα άραγε τόσα χρόνια χωμένο πίσω από τα υπόλοιπα; Τώρα είναι πλέον λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα σκεύη καθώς η σκουριά έχει κάνει την εμφάνισή της σχεδόν σε όλη την επιφάνεια του. Εμείς σας δείχνουμε τον τρόπο για να αρχίσετε να μαγειρεύετε και πάλι σε αυτό.

Η εμφάνιση και μόνο ενός τέτοιου ταψιού δεν χωρά περιθώρια για την επαναχρησιμοποίησή του.

Η εμφάνιση και μόνο ενός τέτοιου ταψιού είναι απωθητική.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη:

Αρχικά συγκεντρώστε τα υλικά που θα χρειαστείτε. Αυτά που θα πρέπει να έχετε για να κάνετε το ταψί σας να αστράφτει είναι ένα μπουκάλι αναψυκτικού τύπου cola και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Ξεκινήστε τοποθετώντας ικανή ποσότητα του αναψυκτικού στο ταψί και αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά. Ανάλογα με την  ποσότητα της σκουριάς που έχει το ταψί σας χρειάζεται και το ανάλογο χρονικό διάστημα παραμονής του αναψυκτικού.

thehomeissue_skouria03

Ρίξτε το αναψυκτικό μέσα στο ταψί.

Αφού αφήσετε το αναψυκτικό να δράσει πάρτε το κομμάτι αλουμινόχαρτου και κάντε το μπάλα έτσι ώστε να ξύσετε την σκουριά από το ταψί. Το αναψυκτικό σίγουρα θα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά καθώς η σκουριά θα φύγει πολύ γρήγορα.

thehomeissue_skouria04

Τρύψτε με το αλουμινόχαρτο.

Τέλος ξεπλύνετε καλά το ταψί. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

thehomeissue_skouria06

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σαλάτα με κοτόπουλο, αποξηραμένα σύκα, καρύδια, σταφίδες, ρόδι και κατσικίσιο τυρί

Σοκόλαση! Η πιο ωραία συνταγή για κρουασάν με μους σοκολάτας

Αποβολή: Πού οφείλεται η πρόωρη διακοπή της εγκυμοσύνης;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ