Όσο και αν δεν θες να το αντιμετωπίσεις κάποια στιγμή πρέπει και εσύ να οργανώσεις την ντουλάπα σου ώστε να μπορείς εύκολα και γρήγορα να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις να φορέσεις!

Εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τον τρόπο που θα την οργανώσεις!

perfect-closetΤο πιο σημαντικό είναι να πάρεις την απόφαση… αφού την πάρεις διάβασε τι πρέπει να κάνεις:

1. Ξεκίνα να ξεχωρίζεις τα ρούχα, δηλαδή ποια θέλουν δίπλωμα και ποια πρέπει να κρεμαστούν από κρεμάστρα. Με αυτό τον τρόπο σιγά σιγά ο όγκος των ρούχων θα μειώνετε.
2. Άρχισε να ξεχωρίζεις τα ρούχα σου χρωματικά… αυτό μακροπρόθεσμα θα σε βοηθήσει και στην περίπτωση που θα βιάζεσαι και θα θες να βάλεις κάτι πολύ συγκεκριμένο.
3. Όσο και αν δεν θες να το δεχθείς, πρέπει να πάρεις την σκληρή απόφαση και να αποχωριστείς κάποια κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου. Όλοι έχουμε στις ντουλάπες ρούχα που δεν τα φοράμε είτε γιατί δεν μας κάνουν πια είτε γιατί δεν μας αρέσουν. Τα ρούχα που θα δώσεις θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις χώρο μέσα στη ντουλάπα σου που θα σου είναι απαραίτητος!

149
4. Προσπάθησε να κρατάς την ντουλάπα σου σε τάξη και να την “νοικοκυρεύεις” τουλάχιστον 1 φορά το μήνα, με αυτό το τρόπο δεν θα έχεις να αντιμετωπίζεις ένα βουνό με ρούχα.
5. Μάθε τι είναι και που χρησιμεύουν τα αξεσουάρ ντουλάπας. Υπάρχουν για παράδειγμα στο εμπόριο ειδικές κρεμάστρες για γραβάτες, για ζώνες, κρεμάστρες που μπορείς να κρεμάσεις περισσότερα από ένα παντελόνια. Ακόμα μπορείς να βρεις και ωραία και χρηστικά κουτιά αποθήκευσης για κάλτσες – καλσόν και εσώρουχα.
Μια χρήσιμη συμβουλή μην παραλείπετε να βάζετε στη ντουλάπα σας μυρωδικά όπως η λεβάντα γιατί θα μυρίζουν πολύ ωραία και τα ρούχα σας.

Δείτε ακόμη:

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ό,τι έχετε…από τον Σπύρο Σούλη

Θα πάθετε πλάκα! Τρία φανταστικά διαμερίσματα μόλις 40τ.μ. που μοιάζουν με παλάτια

Αυτό είναι το μυστικό για να μην τρίζει το κρεβάτι!

loading...