Η Μελίνα περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της με το νεογέννητο μωρό της και έχοντας δίπλα της τον Αχιλλέα να τη στηρίζει και να τη βοηθάει. Ωστόσο, η μικρή φαίνεται ότι τους ταλαιπωρεί πάρα πολύ, καθώς σαν μωρό έχει τις δικές της ανησυχίες. Κλαίει συνεχώς και το ζευγάρι είναι πάρα πολύ εξαντλημένο. Δεν κοιμούνται καθόλου και γενικά δεν έχουν μια ώρα δική τους για να ξεκουραστούν…Το Μπρούσκο έρχεται με συνταρακτικές εξελίξεις και το Youweekly.gr είναι εδώ και σου δίνει την ευκαιρία να τις μάθετε πρώτοι…

Μετά από μια εξαντλητική μέρα, όπου η Μελίνα και ο Αχιλλέας είναι κομμάτια από την κούραση, βάζουν το μωρό στην κούνια του και ακριβώς δίπλα του πέφτουν να κοιμηθούν στο δικό τους κρεβάτι. Οι ώρες περνάνε και το ζευγάρι βυθίζεται σε βαθύ ύπνο, καθώς όλο αυτό τον καιρό έχουν κάνει απίστευτα ξενύχτια.
Ξαφνικά ο Αχιλλέας πετάγεται από τον ύπνο του και ψάχνει το ρολόι ανήσυχος για να δει τι ώρα είναι καθώς αναρωτιέται γιατί ακόμα δεν τους έχει ξυπνήσει το μωρό. Δεν προλαβαίνει να κάνει καμία κίνηση και αμέσως με την ίδια αίσθηση πετάγεται πάνω ανήσυχη και η Μελίνα. Οι δυο τους κοιτάζονται σαν χαμένοι σχεδόν, δεν ξέρουν πού βρίσκονται. Σαν μέσα σε όνειρο ο Αχιλλέας πετάγεται και μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας λέει: «Μα πώς πέρασε έτσι η ώρα;».
Η Μελίνα επίσης σαν να ζει σε άλλο κόσμο τον ρωτάει: «Πόσες ώρες κοιμόμαστε;». Ο Αχιλλέας κοιτάζει το ρολόι, της απαντάει και αναρωτιέται: «Πάνω από τέσσερις ώρες. Το μωρό πώς και δεν ξύπνησε;». Το ζευγάρι κοιτάζεται και σαν να τους τσίμπησε μύγα, σηκώνεται από το κρεβάτι και τρέχουν και οι δύο προς την κούνια του μωρού. Το μωρό είναι ξύπνιο, αλλά δεν κινείται, δεν κλαίει και δεν ακούγεται καν.

Η Μελίνα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αχιλλέα...
Η Μελίνα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αχιλλέα…

Η Μελίνα μόλις το βλέπει τρομάζει και αρχίζει να φωνάζει: «Γιατί δεν κλαίει; έπαθε κάτι; Αχιλλέα, τι έχει το μωρό, λες να μην αναπνέει;».
Ο Αχιλλέας την κοιτάζει έντρομος, δεν ξέρει τι να πει, δεν ξέρει τι να κάνει. Αμέσως η Μελίνα αντιδρά και παίρνει το μωρό στην αγκαλιά της, ενώ ο Αχιλλέας δίπλα της τρέμει από το φόβο του για τη ζωή του παιδιού του και της λέει: «Κοίταξέ το Μελίνα. Είσαι σίγουρη; Αναπνέει;».
Η Μελίνα αφού κοιτάζει καλά-καλά το μωρό της, παίρνει μια βαθιά ανάσα ανακούφισης και αμέσως γυρίζει να καθησυχάσει τον Αχιλλέα που είναι τελείως τρελαμένος: «Αχιλλέα, με τρέλανες. Αφού έχει ανοιχτά τα μάτια, λες να μην αναπνέει;».
Αυτός όμως δεν μπορεί να ησυχάσει και συνεχίζει να βρίσκεται σε πανικό: «Ναι, έχει μια βάση όπως το θέτεις. Γιατί δεν έκλαψε όμως; Να το θηλάσεις να δούμε αν τρώει», της λέει, αλλά η αντίδρασή του δεν τη βοηθάει να σκεφτεί κι αυτή λογικά και πρακτικά. Μάλλον της κάνει κακό και προσπαθεί να τον συνεφέρει: «Αχ, σε παρακαλώ Αχιλλέα μου, σταμάτα», τον παρακαλεί, αλλά ο Αχιλλέας δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ και συνεχίζει: «Πώς σταμάτα. Τι σταμάτα; Κάτι συμβαίνει εδώ. Κάτσε να του πάρω το σφυγμό», συνεχίζει τρέμοντας στην κυριολεξία.

Το ζευγάρι σε σύγχυση για το αν είναι καλά το μωρό...
Το ζευγάρι σε σύγχυση για το αν είναι καλά το μωρό…

H Μελίνα καταλαβαίνει το μεγάλο σοκ του άντρα της και δεν θέλει να τον φορτίσει παραπάνω. Εξάλλου και η ίδια πήρε μεγάλη σύγχυση γιατί δεν της είχε ξανατύχει να περάσουν τόσες ώρες και να μην ακουστεί το κλάμα της μικρής, που όλες αυτές τις μέρες ξεσήκωνε τον κόσμο.Ετσι θέλοντας να αποφορτίσει την κατάσταση, παίρνει το πιο γλυκό της και ήρεμο ύφος και λέει στον Αχιλλέα: «Είναι μια χαρά το μωράκι μας, απλά μάλλον είπε για μια φορά να μην ενοχλήσει τον μπαμπά και τη μαμά». Ο Αχιλλέας φαίνεται τώρα λίγο πιο ήρεμος, αλλά την κοιτάζει και με μια καχυποψία: «Λες; Καλού-κακού να φωνάξω παιδίατρο», της λέει, ενώ μόλις το ακούει η Μελίνα γίνεται πλέον έξαλλη με τον άντρα της: «Μη διανοηθείς, έχει αγανακτήσει η γυναίκα με μας. Είναι μια χαρά η κόρη μας. Ορίστε να, κοίταξε και μόνος σου». Ο Αχιλλέας αμέσως πάει από πάνω και κοιτάζει το μωρό. Το πρόσωπό του αλλάζει, ηρεμεί. «Α! Μας δουλεύει δηλαδή, ε;», λέει στη Μελίνα και στη συνέχεια αρχίζει να μιλάει στο μωρό: «Ντροπή σου να τρομάζεις τον μπαμπά», της λέει.
Η Μελίνα λίγο πιο εκεί βλέπει τη σκηνή και της φαίνεται τόσο αστεία που αρχίζει να γελάει. «Μη γελάς, το αίμα μου κόπηκε», της λέει ο Αχιλλέας και τότε η Μελίνα αναγκάζεται να του πει κι αυτή την αλήθεια: «Εντάξει κι εγώ τρόμαξα, νόμιζα ότι δεν αναπνέει», του εξομολογείται και τον αγκαλιάζει.

Ο Αχιλλέας τρελαίνεται και θέλει να φωνάξει την παιδίατρο!
Ο Αχιλλέας τρελαίνεται και θέλει να φωνάξει την παιδίατρο!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Μόνο εδώ! Μπρούσκο: Δείτε πρώτοι τα 5 νέα επεισόδια, πριν παχτούν στην τηλεόραση!

Άγριο ξύλο στο Μπρούσκο: Αχιλλέας και Σήφης παίζουν μπουνιές!

Εξελίξεις στο Μπρούσκο: Τι αναγκάζει τον Αχιλλέα και τον Ματθαίο να τα ξαναβρούν;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ