Αυτό το άρωμα θα "τρελάνει" κόσμο! Ταιριάζει στο στυλ της σύγχρονης γυναίκας και προκαλεί... έκρηξη!

Θα το βρεις εδώ!

Αυτό το άρωμα θα

Αυτό το άρωμα θα "τρελάνει" κόσμο όταν βγει στην αγορά! Ταιριάζει στο στυλ της σύγχρονης γυναίκας και προκαλεί... εκρήξεις.

Εάν σου αρέσει η chic αισθητική του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια αυτή η είδηση σε ενδιαφέρει! Γιατί τώρα ο αγαπημένος designer λανσάρει το δικό του άρωμα σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Μάνο Γερακίνη.

Οι δυο τους εμπνεύστηκαν και συνδημιούργησαν το The Bow (δηλαδή ο φιόγκος), ένα άρωμα που ταιριάζει στο στυλ της σύγχρονης γυναίκας. Έτσι θα κάνεις το άρωμα σου να διαρκέσει περισσότερο!

Εδώ, η φλοράλ έκρηξη αναμειγνύεται με το juicy βατόμουρο και ο chic συνδυασμός ενός μπουκέτου με λουλούδια (ίριδα, άνθη πορτοκαλιάς και βιολέτα) ξεδιπλώνουν την αίσθηση του απαλού musk και της βανίλιας.

Μπορείς να το βρεις στο Vassilis Zoulias.

άρωμα Βασίλης Ζούλιας

Νew entry! To νέο γυναικείο άρωμα του Oίκου Narciso Rodriguez που θα σας ξετρελάνει!

Go shopping now! Μια νέα αρωματική άφιξη για το μπουντουάρ σου παρουσίασε πρόσφατα ο Oίκος Narciso Rodriguez.

Το νέο γυναικείο άρωμα, Eau de Parfum Pure Musc for her ακολουθεί τη φιλοσοφία του εμβληματικού Narciso Rodriguez for her, ενώ έχει ως βασικό πρωταγωνιστή της σύνθεσης τις νότες musc.

Μούσα του αρώματος είναι το δημοφιλές τοπ-μόντελ, Julia Bershoeff, που επιλέχθηκε από τον οίκο γιατί αντικατροπίζει την καθαρότητα του αρώματος μέσα από μια γυναίκα, την οποία χαρακτηρίζει η αυτογνωσία και η ευφυΐα.

To νέο άρωμα του Oίκου Narciso Rodriguez