Selena Gomez: «Εισβάλει» στο χώρο της ομορφιάς και το επαγγελματικό της βήμα θα είναι... «Rare»!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για όταν έρθει η ώρα να... ψωνίσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Selena Gomez: «Εισβάλει» στο χώρο της ομορφιάς και το επαγγελματικό της βήμα θα είναι... «Rare»!

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Selena Gomez θα είναι «Rare» όπως είναι και ο τίτλος του νέου της δίσκου. Η τραγουδίστρια «εισβάλει» στο χώρο της ομορφιάς, όπως έχουν κάνει πολλές διάσημες celebrities του εξωτερικού λανσάροντας τα δικά τους προϊόντα ομορφιάς.

Η Selena λοιπόν πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά της και σε άλλους επαγγελματικούς προσανατολισμούς και εδώ και δυο χρόνια σε συνεργασία με αγαπημένη αλυσίδα καλλυντικών δημιουργούσε την δική της συλλογή η οποία ήθελε να είναι τέλεια όταν βγει στην αγορά.

Με ένα video στο Instagram αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα το οποίο θα ονομάζεται «Rare Beauty». Θα κυκλοφορήσει από τα καταστήματα Sephora στην Βόρεια Αμερική το καλοκαίρι του 2020.

Αυτό το βίντεο με την ανακοίνωση ήταν έκπληξη καθώς δεν υπήρχε καμία υποψία. Στο λογαριασμό «Rare Beauty by Selena Gomez» θα δεις και το trailer για την συλλογή των καλλυντικών της.

«Δε σε ορίζουν οι φωτογραφίες, τα likes και τα comments» είναι το μότο!

Το νέο της επαγγελματικό βήμα έσκασε μετά την αποκάλυψη που έκανε για τον Justin Bieber και την βία που της ασκούσε.

Δεν είναι μόνο η ομορφιά που λατρεύει η Selena Gomez αλλά και τα νύχια

Τα holographic νύχια που επέλεξε να κάνει η Selena Gomez στο νέο video clip της θα τα ζηλέψεις, αφού εκτός το ότι είναι πολύ girly θα είναι και η νέα τάση για το 2020.

Η τραγουδίστρια μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έκανε ένα δυναμικό comeback με δυο τραγούδια «φωτιά»... στην κυριολεξία, καθώς η θύελλα αντιδράσεων που έφερναν μαζί τους τα ήθελαν να τα έχει γράψει για τον Justin Bieber με τον οποίο πριν παντρευτεί με την Hailey Baldwin είχαν πολλά χρόνια σχέσεις.

Στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Rare» δεν γινόταν να μην παρατηρήσω τα νύχια της, τα οποία ήταν εκπληκτικά. Μάλιστα, βρήκα και το μανό που χρησιμοποίησε.

Για εσένα που έχει κοντά νύχια, πάρε μερικές ιδέες για μανικιού που είναι ότι πιο hot για το φετινό χειμώνα.

Στα νύχια της λοιπόν, ο nail artist της επέλεξε Kiara Sky Colorbase Gel Nail Polish και η συγκεκριμένη απόχρωση έχει τον τίτλο «Shooting Star».