Η Selena Gomez έφερε από την δεκαετία του 60 το πιο trendy styling για τα μαλλιά!

Πήρε το απόλυτο 10άρι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Selena Gomez έφερε από την δεκαετία του 60 το πιο trendy styling για τα μαλλιά!

H Selena Gomez επέστρεψε πιο δυναμική από κάθε άλλη χρονιά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και έφερε μαζί της το πιο trendy styling για τα μαλλιά, από την δεκαετία του 60.

Καθώς το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Rare» βλέπει όλο και πιο κοντά την κορυφή των charts δείχνει όλο και πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ.

Μετά το απίστευτο μανικιούρ που έκανε στο video clip της, έγινε έμπνευση και πάλι, αυτή την φορά ωστόσο για τα μαλλιά, την οποία έφερε από την δεκαετία του 60.

Την Δευτέρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» την οποία παρουσιάζει ο Jimmy Fallon, η στιλίστας της Marissa Marino της έκανε το πιο απίστευτο χτένισμα, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Hung Vanngo.

Εγώ πάντως της δίνω το απόλυτο 10άρι!

Trends 2020: Κάνε αυτές τις κοτσίδες στα μαλλιά σου μόνο με 4 βήματα!

Μόνο με 4 βήματα κάνε αυτές τις κοτσίδες στα μαλλιά σου, που ανήκουν στα πιο δημοφιλή hair trends του 2020!

Θυμάσαι τις κοτσίδες που συνήθιζες να κάνεις στα μαλλιά σου όταν ήσουν παιδί; Μάθε τώρα πως να τις φτιάχνεις όπως πρέπει για να είσαι στις τάσεις του 2020!

Είναι όμορφες, είναι απλές και μπορείς να ροκάρεις με αυτό το look, επομένως γιατί να μην αγαπήσεις αυτό το νέο trend; Ακολούθησε αυτά τα 4 βήματα και πέτυχε τα μαλλιά που θέλεις:

1.Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς στα μαλλιά σου καθαρά και ενυδατωμένα αν θέλεις να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα και να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις διάφορα χτενίσματα στα μαλλιά σου!

2.Βάλε το μαλακτικό σου στις άκρες των μαλλιών για να δώσεις λάμψη στα μαλλιά σου και για να μην σπάνε! Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να είσαι σίγουρη πως τα μαλλιά σου θα μείνουν λεία!

3.Φτιάξε τέσσερις μικρές κοτσίδες από το κέντρο του κεφαλιού σου! Ξεκίνα από την αρχή και κατέληξε στον αυχένα σου! Στην συνέχεια από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού σου δημιούργησε μια παχιά κοτσίδα και τις άκρες σας αφήστε τες και δέστε τα μαλλιά σας με ένα λαστιχάκι! Επανέλαβε τα ίδια ακριβώς από την δεξιά μεριά.

4.Αν θέλεις να κρατήσεις τις κοτσίδες για λίγο περισσότερο καιρό και θέλεις να παραμείνουν λαμπερές ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Να φορέσεις ένα μεταξένιο φουλάρι όταν πέσεις για ύπνος. Θα διατηρήσεις τις κοτσίδες σου λαμπερές και δε θα χαλάσουν ούτε λίγο!

Δείτε σχετικό βίντεο:

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο λαμπερά από ποτέ!