Αυτές είναι οι hot αποχρώσεις στα κραγιόν - Η Δούκισσα Νομικού σου προτείνει

Εσύ τις έχεις στο νεσεσέρ σου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτές είναι οι hot αποχρώσεις στα κραγιόν - Η Δούκισσα Νομικού σου προτείνει

Η Δούκισσα Νομικού θέλει κάθε ώρα της ημέρας να είναι λαμπερή και περιποιημένη, για αυτό και ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν για την ομορφιά της γυναίκας. Μάλιστα, στο νεσεσέρ της έχει τις πιο hot τάσεις στα κραγιόν και στις προτείνει.

Το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τις διαδικτυακές του φίλες. Δεν είναι επίσης, λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί τους και τα δικά της μυστικά ομορφιάς για άψογη επιδερμίδα.

Πριν από λίγες ημέρες, μας πρότεινε τις hot τάσεις χρωμάτων για τα χείλη που πρέπει όλες να δοκιμάσουμε. Πρόκειται για τις αποχρώσεις από τα νέα κραγιόν matte lip crayon από την L’Oreal Paris.

Εσείς ποια θα επιλέξετε;

Σε μια από τις αναρτήσεις της αποκάλυψε και τα μυστικά της για άψογη επιδερμίδα σαν και την δική της.

Δούκισσα Νομικού: Το κραγιόν της το θέλουν όλες! Ταιριάζει τέλεια με τα μπλε μάτια της!

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το χρώμα κραγιόν που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Το έβαλε και όλοι είδαν πως ταιριάζει τέλεια με τα μπλε μάτια της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξέρει να βάφεται τέλεια και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση, αφού γνωρίζει ποια είναι τα τέλεια χρώματα προκειμένου να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της.

Έτσι σε μία της εμφάνιση, αποφάσισε να βάλει ένα σκούρο μπορντό κραγιόν, το οποίο ταίριαζε τέλεια χρωματικά, τόσο με τα μαλλιά της, όσο και με τα μάτια της.

Η Δούκισσα Νομικού πήρε 10/10 με αυτό το μακιγιάζ!

Το κραγιόν αυτό το συνδύασε με μία σκιά που αποτελεί την τάση για φέτος και προκαλεί φρενίτιδα!