Σφριγηλό κορμί και ασφαλές μαύρισμα με συμμάχους τα προϊόντα Benostan!

Σφριγηλό κορμί και ασφαλές μαύρισμα με συμμάχους τα προϊόντα Benostan!

Ακόμη αναρωτιέσαι πως θα αποκτήσεις ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς ψεγάδι για την παραλία; Ο τρόπος μπορεί να μην είναι εύκολος αλλά σίγουρα με τη βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων μπορεί να γίνει εφικτός! Η σειρά φυτοθεραπευτικών, αντικυτταριτιδικών και συσφικτικών προϊόντων της Βenostan, στην οποία θα βρεις 3 αποτελεσματικά προϊόντα είναι ιδανική για να το πετύχεις, όπως άλλωστε το πέτυχα και εγώ! Τι είναι όμως αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει;

Όλα τα προϊόντα της σειράς, που αποτελείται από την κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας, το λάδι σώματος κατά της κυτταρίτιδας και το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος περιέχουν στη σύνθεσή τους ευεργετικά συστατικά, τα οποία καταπολεμούν την όψη φλοιού πορτοκαλιού, μειώνουν τα οιδήματα και συσφίγγουν το δέρμα.

Ας δούμε όμως τι κάνει το κάθε ένα ξεχωριστά...

  • Η κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας αδυνατίζει, συσφίγγει και ενυδατώνει σε βάθος καταπολεμώντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού αλλά και το τοπικό πάχος. Η φόρμουλά της συνδυάζει ιδανικά φυσικά εκχυλίσματα από φασκόμηλο, καλέντουλα & λάδι ελιάς προσφέροντας λιποδιαλυτική δράση.
  • Το λάδι κατά της κυτταρίτιδας λειαίνει και συσφίγγει το δέρμα. Μάλιστα, η σύνθεσή του ενδείκνυται για εντατική θεραπεία νύκτας με δράση κατά της όψης του φλοιού πορτοκαλιού, ενώ ακόμη συμβάλλει στο αδυνάτισμα και στην απόκτηση της άψογης σιλουέτας. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα από φασκόμηλο, θυμάρι, δενδρολίβανο & λάδι ελιάς της φόρμουλας, που τονώνουν την μικροκυκλοφορία και συσφίγγουν το σώμα.
  • Το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος ενυδατώνει, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα. Ακόμη βοηθά το σώμα να διατηρήσει τη νεανική σφριγηλότητά του, ενώ είναι ιδανικό για χρήση μετά από αυξομειώσεις βάρους.

Και σειρά έχει το ασφαλές μαύρισμα... Γιατί μπορεί η καλλίγραμμη σιλουέτα να είναι το παν για να βγω στην παραλία δεν θα πρέπει όμως να αμελώ την αντηλιακή μου προστασία. Έτσι, και γι'αυτήν την περίπτωση η Benostan διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής φροντίδας που θα με κρατήσει ασφαλή και καλά προστατευτευμένη κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού!

  • Ξεκινώ λοιπόν από την επιδερμίδα μου εφαρμόζοντας την αντηλιακή κρέμα προσώπου 2 σε 1 με SPF40 της Benostan, η οποία προσφέρει αντιηλιακή προστασία και αντιρυτιδική δράση μαζί. Σημείωσε ότι η υπέροχη υφή της απλώνεται πανεύκολα στο πρόσωπό και μάλιστα χωρίς να αφήνει σημάδια.
  • Για το σώμα μου στη σειρά αντιηλιακής φροντίδας της Benostan, υπάρχουν δυο μοναδικές προτάσεις: το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με SPF20 και το αντηλιακό λάδι σώματος 2 σε 1 για βαθύ μαύρισμα και σύσφιξη με SPF10. To αντηλιακό γαλάκτωμα προσφέρει προστασία από τον ήλιο και ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας, ενώ το αντηλιακό λάδι εκτός από την προστασία που χαρίζει, ενυδατώνει και διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και σφριγηλή μειώνοντας την κυτταρίτιδα.
  • Τέλος, για σένα που θέλεις να φροντίσεις το μικρό σου θησαυρό η σειρά περιλαμβάνει ένα ασφαλές αντηλιακό γαλάκτωμα για μωρά και παιδιά με SPF40 και υποαλλεργικό άρωμα, που είναι κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα τους.

benostan αντηλιακά

Και σε αυτό το σημείο σου φύλαξα το καλύτερο... γιατί εκτός από τα παραπάνω στη σειρά Benostan θα βρεις και προνομιακά promo packs σε σούπερ ελκυστικές τιμές.

Συγκεκριμένα, η σειρά διαθέτει 2 προνομικά promo packs για τη φροντίδα και την προστασία όλη της οικογένειας: το ένα promo περιλαμβάνει το αντηλιακό προσώπου SPF40 και το παιδικό αντηλιακό SPF 40 και το δεύτερο το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος SPF20 και το παιδικό αντηλιακό SPF40. Ένα promo pack με ενυδατική & αντιγηραντική δράση που περιέχει το αντηλιακό προσώπου SPF40 και το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος SPF20 και ένα για σύσφιξη και αντιγηραντική δράση, που περιλαμβάνει το αντηλιακό προσώπου SPF40 και το αντηλιακό λάδι σώματος SPF10.

benostan προστασία από τον ήλιο promo pack

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Facebook: Benostan Health Products,

Instagram: benostanhealthproducts