Αναζωογονημένη όψη με τη δύναμη των προβιοτικών και της Maystar!

Αναζωογονημένη όψη με τη δύναμη των προβιοτικών και της Maystar!

H προστατευτική δράση των προβιοτικών δεν είναι μόνο ευεργετική για τον οργανισμό αλλά και για το δέρμα. Ενίσχυσε λοιπόν την καθημερινή τελετουργία φροντίδας σου με το Starbio starbooster της Maystar, το οποίο χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά της σύνθεσής του αναπλάθει, αναζωογονεί και προστατεύει την επιδερμίδα.

Στη σύνθεσή του περιέχονται προβιοτικά υψηλής απόδοσης, που ενισχύουν την αναγέννηση της επιδερμίδας και την προστατεύουν από τα σημάδια της γήρανσης, τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε) με αντιοξειδωτικές ιδιότητες για άμεση αναζωογόνηση και λακτικό οξύ, το οποίο ενισχύει τη φωτεινότητα και μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Τέλος, είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση πρωί ή βράδυ, ενώ ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο δέρματος.

maystar αμπούλες προβιοτικά

To how to της εφαρμογής:

Ανακίνησε την αμπούλα για να αναμειχθεί το περιεχόμενο και να ενισχυθεί η δράση των ενεργών συστατικών της. Μετά τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος άνοιξε την αμπούλα με το προστατευτικό, τοποθέτησε το απλικατέρ και ρίξε το booster στα χέρια σου. Στη συνέχεια τρίψε το απαλά ανάμεσα στα δάχτυλά σου και μετά απλώστε το στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Εφάρμοσε με μια κίνηση χτυπήματος προς τα πάνω με τα δάχτυλά σου για να ενισχύσεις το στιγμιαίο λίφτινγκ. Εναλλακτικά, ανάμειξε το μισό περιεχόμενο μιας αμπούλας με την κρέμα σου και φρόντισε να σφραγίσεις την αμπούλα μετά με το καπάκι.

Beaty info

Τα προϊόντα Maystar θα τα βρεις σε ινστιτούτα αισθητικής.

Site: venuselectronics.gr/starboost/

facebook: venuselectro