Κορίτσια Προσοχή! Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να βάλετε με τίποτα στα μαλλιά σας!

Τα "λαδώνει" και καταστρέφει την τρίχα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορίτσια Προσοχή! Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να βάλετε με τίποτα στα μαλλιά σας!

Κορίτσια χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλες μιας και η υγεία των μαλλιών μας είναι ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα! Αυτό είναι το προϊόν που όσο κι αν λατρεύετε όλες, δεν πρέπει με τίποτα να προσπαθήσετε να το βάλετε στο μαλλιά σας!

Η μυρωδιά του φρέσκου και καθαρού μαλλιού είναι αλήθεια "μαγευτική". Το να πάρεις μόνο μία μυρωδιά από το φρουτώδες σαμπουάν σου, είναι αρκετό για να σε κάνει να δραπετεύσεις σε τροπικούς προορισμούς.

Όσο δελεαστικό κι αν είναι το να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με λίγο άρωμα που και που, έχει αποδειχθεί πως το να βάζεις άρωμα στις ρίζες των μαλλιών σου δε θα βοηθήσει καθόλου την γρήγορη ανάπλαση της τρίχας.

Σου έχουμε βρει επίσης τις 3 καλύτερες μάσκες μαλλιών που θα κάνουν τις τρίχες και πάλι λαμπερές!

Παρόλο που ένα απλό ψέκασμα της αγαπημένης σου μυρωδιάς μπορεί να ακούγεται σαν έναν εύκολο τρόπο να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου, αποδεικνύεται πως το άρωμα είναι το προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να βάζεις στα μαλλιά σου.

Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Το άρωμα περιέχει αλκοολ. Το αλκοολ ξεραίνει τα μαλλιά και είναι πολύ πιθανό να τα κάνει να "σπάνε" πιο εύκολα. Οπότε, αν θέλεις να αποφύγεις τα μαλλιά σου να έχουν την αίσθηση του άχυρου, μην βάζεις ποτέ πάνω τους άρωμα.

Κάτι άλλο που σου προτείνουμε είναι αντί για κολόνια να βάλεις πάνω mist μαλλιών. Είναι και πάλι αρωματισμένο, ωστόσο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Η τρίχα έχει την ικανότητα να κρατάει τη μυρωδιά παραπάνω, οπότε το mist που θα τοποθετήσεις θα κρατήσει για όλη μέρα.

Τα μαλλιά μου "λαδώνουν" από την δεύτερη μέρα! Τι να κάνω;" Η beauty editor του Youweekly.gr έχει την απάντηση!

Η beauty editor του Youweekly.gr αλλά και του Miss Glitter Magazine, Βάσω Αργυρέα, και αυτό τον μήνα σου λύνει τις απορίες δίνοντας σου έξυπνες και απλές, καθημερινές συμβουλές! "Λαδώνουν" τα μαλλιά σου από την δεύτερη κιόλας μέρα κι αναρωτιέσαι τι να κάνεις;

Q: Έχω λιπαρά μαλλιά που “λαδώνουν” από τη δεύτερη μέρα. Τι με συμβουλεύετε; Λίνα


A:

Επένδυσε σε ένα εξειδικευμένο σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών σου που, χάρη στα ευεργετικά του συστατικά, θα τα καθαρίσει σε βάθος χωρίς να τα βαρύνει.

Σαμπουάν για τα λιπαρά μαλλιά με εκχύλισμα χαβιάρι, HairChic, Papoutsanis, €XXXX

σαμπουάν για μαλλιά που λαδώνουν

Βέβαια αξίζει να δοκιμάσεις και το τρικ της Ελένης Μενεγάκη! Όταν έχει άλουστα μαλλιά έχει μια συγκεκριμένη τακτική για να φαίνεται χτενισμένη σαν από κομμωτήριο!