Έτσι θα δημιουργήσεις λεπτό πρόσωπο και τέλεια ζυγωματικά!

Είναι απλά κόλπα μακιγιάζ

Έτσι θα δημιουργήσεις λεπτό πρόσωπο και τέλεια ζυγωματικά!

Δεν χρειάζεται να επιστρατεύσετε εκείνα τα τραγικά app που επιμηκύνουν το σώμα και παραμορφώνουν, ενώ όντως δημιουργούν ένα εφέ μακρόστενης φιγούρας με λάθος διαστάσεις.

Το κόλπο για πιο λεπτό πρόσωπο, το λεγόμενο «πρόσωπο με γωνίες» είναι στο μακιγιάζ. Οκτώ βήματα, τα οποία εάν τα ακολουθήσετε το αποτέλεσμα θα μοιάζει βγαλμένο από τα χέρια κάποιου ειδικού.

1. Όπως συμβαίνει με τα ρούχα, έτσι και με το μέικ απ, όσο πιο σκούρο τόσο πιο κομψό το αποτέλεσμα. Εντάξει, δεν είπαμε να μοιάζετε με καβουρδισμένο αμύγδαλο, αλλά ένα τσικ πιο σκούρο από το φυσικό σας, αφαιρεί πόντους.

2. Κάντε το πρόσωπο ψαριού, ρουφώντας τα μάγουλα προς τα μέσα και απλώστε το ρουζ διαγώνια από τη μέση των παρειών προς τα αυτιά. Όσο πιο ψηλά απλώσετε το ρουζ, τόσο πιο έντονα θα φαίνονται τα ζυγωματικά. Για φινίρισμα απλώστε ένα highlighter (σκουρότερη πούδρα με ελαφρύ γκλίτερ) στις παρειές.

3. Για να μοιάζει λεπτότερη η μύτη, απλώστε αριστερά και δεξιά στα πλάγια της μύτης ανοιχτόχρωμο μέικ απ και αντίο ελληνικά χαρακτηριστικά -για λίγο.

4. Απλώστε bronzer (πούδρα με απόχρωση τερακότα) στο περίγραμμα του προσώπου και αντίο διπλοσάγονο στις φωτογραφίες.

5. Τα μεγάλα, ζουμερά χείλη ενισχύουν την εικόνα του στρογγυλού προσώπου αλλά το έντονο μακιγιάζ στα μάτια δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα: το δείχνει γωνιώδες. Οπότε τονίζεται τα μάτια με μολύβι, σκιές και μάσκαρα και τα χείλη τα αφήνουμε φυσικά.

6. Διαλέξτε το σωστό σχήμα φρυδιών. Όσο πιο καλοσχηματισμένα και έντονα τόσο πιο δυνατό το εφέ «λεπτό πρόσωπο».

7. Το παιχνίδι με το φως είναι ίσως το πιο σημαντικό: Φωτίστε με ανοιχτόχρωμο μέικ απ το κέντρο του προσώπου, κάτω από τα φρύδια, ανάμεσα στα χείλια και τη μύτη και στο κέντρο του πιγουνιού σας. Επίσης, μην παραλείψετε να απλώστε ένα σκουρότερο μέικ απ στα σημεία των κροτάφων και των φυτρών -εκεί που ξεκινάνε τα μαλλιά. Θα δημιουργηθεί ένα πλαίσιο σαν κορνίζα. Αυτό ακριβώς θέλουμε.

To έξυπνο μακιγιάζ που θα κάνει το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο αδύνατο!

Oι ειδικοί στα θέματα μακιγιάζ ξέρουν καλά τα κόλπα που μεταμορφούν κάθε πρόσωπο, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του.

Αν εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς, μπορείς να μάθεις εύκολα από τους expert του είδους, παρακολουθώντας το παρακάτω βιντεάκι το οποίο θα σου δείξει σε πολύ λίγο χρόνο ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να βαφτείς αν θέλεις να κάνεις το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτό!

Άλλωστε, είναι γνωστό: η σωστή χρήση των καλλυντικών μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο οπτικό εφέ.

Δείτε το video: