No makeup μακιγιάζ: Η νέα τάση του καλοκαιριού! Δες πως θα το πετύχεις!

Βήμα - βήμα!

No makeup μακιγιάζ: Η νέα τάση του καλοκαιριού! Δες πως θα το πετύχεις!

Η νέα τάση του καλοκαιριού είναι μία! Το trend ονομάζεται «no makeup» μακιγιάζ και μόνο εδώ θα μάθεις πως θα το πετύχεις!

Αν υπάρχει μια τάση στο μακιγιάζ που θέλουμε στην κυριολεξία να γίνουμε experts είναι το no makeup μακιγιάζ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές αυτή τη σεζόν!

Πρόκειται για αυτό το μακιγιάζ που κάνει το δέρμα σου να δείχνει άβαφο και ταυτόχρονα αψεγάδιαστο.

Πώς θα το πετύχεις; Δες μερικά έξυπνα tricks!

To #1 μυστικό του no makeup μακιγιάζ είναι να επιλέξεις το κατάλληλο make up που θα είναι στο ίδιο ακριβώς χρώμα με την επιδερμίδα σου. Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξεις μια απόχρωση που θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται εντελώς φυσικό και λείο.

Αφού τελειώσεις με το make up θα πρέπει να απλώσεις concealer και highligher. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να είναι το αποτέλεσμα πιο φυσικό. Στη συνέχεια πάρε ένα πινέλο για να κάνεις σωστό blending.

Aφού ολοκληρώσεις το make up και βάλεις και πούδρα, μπορείς να τονίσεις ελαφρώς τα φρύδια σου για να τους δώσεις τέλειο σχήμα.

Δες στο παρακάτω βίντεο βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνεις!

Έτσι θα κάνεις το smokey eye look σου να φαίνεται πιο καλοκαιρινό και δροσερό!

Θέλεις να κάνεις smokey eye, αλλά είσαι διστακτική γιατί είναι περισσότερο χειμερινό μακιγιάζ; Κανένας πανικός δεν χρειάζεται! Εμείς σου έχουμε τον τρόπο να κάνεις το smokey eye look σου να φαίνεται πιο καλοκαιρινό και δροσερό!

Πως θα το πετύχεις αυτό; Ακολούθησε τις συμβουλές μας.

Σε ό,τι αφορά το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ προτιμάμε πάντα να φοράμε όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και το smokey look μας θέλουμε να δείχνει πιο ελαφρύ, πιο καλοκαιρινό. Γ

Ξεκίνα απλώνοντας concealer ή primer στο κινητό πάνω βλέφαρο του ματιού σου. Αυτό θα βοηθήσει τη σκιά σου να μείνει για περισσότερο χρόνο στα μάτια σου. Αν έχεις λιπαρό δέρμα άπλωσε πρώτα στα βλέφαρα κάποιο προϊόν που απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει ματ όψη.

Αφού βάλεις primer πρόσθεσε ταμποναριστά πούδρα και στη συνέχεια ξεκίνα να δημιουργείς το smokey look. Το μεγάλο μυστικό για να δείξει ένα smokey μακιγιάζ πιο καλοκαιρινό είναι να χρησιμοποιήσεις ροζ αποχρώσεις.

Διάλεξε 3 χρώματα, από off-white μέχρι ροζ, ροδακινί ή μπρούτζινο και ξεκίνα απλώνοντας πρώτα την πιο ανοιχτή απόχρωση στα μάτια σου.

Στη συνέχεια βάλε έναν πιο σκούρο τόνο στην εξωτερική γωνία των ματιών και στο τέλος άπλωσε μια μεσαία απόχρωση ενώνοντας τους 2 τόνους που είχες βάλει προηγουμένως και κάνοντας καλό blending.

tip! Μην χρησιμοποιείς eyeliner σε υγρή μορφή γιατί αυτό το προιόν δεν τα «πηγαίνει» καλά με τη ζέστη!