Το minimal chic είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ - Μας το προτείνει και η Κατερίνα Καινούργιου

Εσείς ακόμα να το δοκιμάσεις;

Το minimal chic είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ - Μας το προτείνει και η Κατερίνα Καινούργιου

Το minimal chic είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ και αν δεν το έχεις δοκιμάσει πρέπει να το τσεκάρεις γρήγορα! Μας το προτείνει και η Κατερίνα Καινούργιου και σίγουρα θα το αγαπήσετε. Το καλύτερο; Είναι ελαφρύ και αναλόγως για την ώρα που θα βγείτε έξω μπορεί να μείνει φυσικό ή πιο smokey.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έκλεψε για μία ακόμη φορά την παράσταση με την εμφάνισή της σε βραδινή έξοδο. Για το συγκεκριμένο event η λαμπερή Κατερίνα επέλεξε ένα γήινο μπρονζέ μακιγιάζ σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά, που συμπλήρωσε με ένα χαμηλό ponytail.

Εφάρμοσε σε όλη την επιδερμίδα μια κρέμα με χρώμα. Στη συνέχεια άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια σκούρα καφέ σκιά και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των βλεφάρων με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Για τα ζυγωματικά προτίμησε ένα ροδακινί ρουζ, το οποίο θα εφαρμόσεις με ένα μεγάλο πινέλο κατά μήκος τους και για τα χείλη χρησιμοποίησε ένα ματ nude κραγιόν που θα συμπληρώσει το make-up look σου.

Σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και μετά μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά πίσω. Στερέωσε με ένα λαστιχάκι και για τέλειο κράτημα ψέκασε με μια δυνατή λακ. Και αν θες να μείνεις ενήμερη με τα trends σου έχουμε τις τέλειες κοτσίδες για τις οποίες μιλάνε όλοι.

Tip:


Πες «αντίο» στα σημάδια του χρόνου από την επιδερμίδα σου με την επαναστατική μέθοδο Carbon Laser Lifting, που εφαρμόζεται στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναγεννητικής Ιατρικής Cellentis Hellas (cellentis.gr)

 Κατερίνα Καινούργιου μάσκαρα

Μαύρη μάσκαρα, Perfect Lashes, Coverderm, €17,49 (στα Φαρμακεία)

 Κατερίνα Καινούργιου σκιές

Παλέτα σκιών, Palette Pro No 02 by GRIGI Makeup, €7,90 (grigi.gr, facebook: Grigimakeup, Facebook: grigimakeup)

 Κατερίνα Καινούργιου κρέμα

Κρέμα προσώπου με χρώμα, BB Blooming BB Foundation SPF15, Naj-Oleari Beauty, €24 (στο πολυκατάστημα notos στην Αθήνα & στο notos.gr)

 Κατερίνα Καινούργιου κραγιόν

Κραγιόν, Phyto Lip Twist No 02, Sisley Paris, €49,90

 Κατερίνα Καινούργιου λάδι

Ξηρό λάδι, Prime, Dry Oil, Rock me, Dalon, €8,80

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ

Bafta 2020: Αυτά είναι τα καλύτερα μακιγιάζ που είδαμε στα βραβεία! Πάρτε ιδέες!

Τα βραβεία Bafta για το 2020 έγιναν χθες σε μία λαμπερή τελετή και εμείς σας βρήκαμε τα καλύτερα μακιγιάζ που είδαμε από τις celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί! Μη διστάσετε να πάρετε ιδέες και να αντιγράψετε κι εσείς κάποιο look!

Εάν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα με τα περσινά eyelines και τα σκουρόχρωμα χείλη ήταν ό, τι καλύτερο έχετε δει, τότε τα looks που είδαμε φέτος στα Bafta, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν μιας και πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές από άποψη μακιγιάζ.

Ξεχάστε λοιπόν όλα όσα είδαμε πέρυσι και πάμε να δούμε μερικά από τα πιο hot makeup trends που κυκλοφορούν στο κόκκινο χαλί!

Μιας και μιλάμε για μακιγιάζ, έχετε δει το κραγιόν που επιλέγει και φοράει καθημερινά η Σία Κοσιώνη; Θα το λατρέψετε!

Λίλυ Ρόουζ Ντεπ

Lilly Rose Depp βραβεία

Το dusty ροζ μακιγιάζ της ήταν αρκετό για να κλέψει την παράσταση, μιας και χρησιμοποίησε ήπιους τόνους σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στα μαλλιά της.

Μάργκοτ Ρόμπι

Μάργκοτ Ρόμπι

Το smokey- eyeliner που επέλεξε να κάνει ήταν αρκετό και συνδυάστηκε τέλεια με το ρομαντικό χτένισμα που επέλεξε να κάνει.

Σκάρλετ Γιόχανσον

ηθοποιός μακιγιάζ

Η Σκάρλετ, που δε χρειάζεται να κάνει και πολλά για να λάμψει, κράτησε το μακιγιάζ της απλό με μακριές βλεφαρίδες, ροζ χείλη ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα πάνω αναδεικνύοντας το πρόσωπό της.

Σαρλίζ Θερόν

Charlize Theron μακιγιάζ

Διαχρονικό, κλασικό και πάντα άψογο. Το μακιγιάζ της Σαρλίζ Θερόν ήταν ένα απλό glam look, τέλειο για το κόκκινο χαλί!

Κέιτ Μίντλετον

Kate Middleton εμφάνιση

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε να κάνει το αγαπημένο της makeup look, σε αποχρώσεις του μπρονζέ με μία smokey διάθεση που τονίζει τέλεια τα μάτια της.

Εμίλια Κλαρκ

Emilia Clarke μακιγιάζ

Ακόμη μία ασφαλής αλλά πάντα επιτυχημένη επιλογή. Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones επέλεξε να κάνει ένα υπέροχο smokey eye look ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε πάνω σε αυστηρό κότσο.

Έλα Μπαλίνσκα

bafta 2020

Ακόμα μία celebrity που επέλεξε να κάνει total pink μακιγιάζ, το οποίο όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι η τελευταία τάση! Αφήστε που ταίριαζε και "γάντι" με το φλοράλ φόρεμά της.