Αυτό είναι το τέλειο κόκκινο κραγιόν: Δημιούργησε το εντυπωσιακό μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram - @katken85
Instagram - @katken85

H πανέμορφη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει το κόκκινο χρώμα στα χείλη. Μάλιστα, δεν διστάζει να το υιοθετεί κάθε εποχή, συνδυάζοντάς το με ένα φυσικό μακιγιάζ στα βλέφαρα και τα ζυγωματικά και με ένα wavy hair-look στα μαλλιά της. Δες πώς θα την αντιγράψεις κι εσύ.

Δες εδώ και το νέο κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Άφησε όλους άφωνους στο πλατό του Πρωινού της Σκορδά.

RED FEVER!

HOW TO

Εφάρμοσε σε όλη την επιδερμίδα σου μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και SPF για κάλυψη αλλά και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Στη συνέχεια πέρασε από το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε δαμασκινί απόχρωση και συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρας στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Μόλις τελειώσεις, άπλωσε κατά μήκος των ζυγωματικών σου ένα ροδακινί ρουζ, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα κραγιόν σε έντονη κόκκινη απόχρωση, που θα εφαρμόσεις ξεκινώντας από το κέντρο τους. Τέλος, σε ό,τι αφορά στο χτένισμά σου, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με έναν αφρό δημιούγησε μερικούς ανάλαφρους κυματισμούς στις άκρες των μαλλιών σου. Για τέλειο φινίρισμα, χωρίς φριζάρισμα, βάλε μερικές σταγόνες από ένα έλαιο. Είσαι έτοιμη!

TIP: Για να ενισχύσεις τις βλεφαρίδες σου, βάζε κατά μήκος τους κάθε βράδυ ένα ειδικό σέρουμ, που θα τις ενδυναμώσει και θα τις κάνει πιο πυκνές.