Sweet & natural: Πως να αντιγράψεις το καθημερινό μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram/@zeta_makripoulia_official
Instagram/@zeta_makripoulia_official

Φορώντας ένα ολόλευκο πουκάμισο, η πανέμορφη παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, υιοθέτησε ένα φυσικό μακιγιάζ στις αποχρώσεις του ροζ- για τα βλέφαρα και τα ζυγωματικά- και του μούρου για τα χείλη, το οποίο συνδύασε με ένα ανάλαφρο κυματιστό χτένισμα με χωρίστρα στη μέση.

Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ...

How to:

Sweet & natural: Πως να αντιγράψεις το καθημερινό μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια

Άπλωσε σε καθαρή επιδερμίδα μια αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και άφησέ την να απορροφηθεί καλά. Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός ειδικού πινέλου εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα από ένα υγρό make-up σε ζυγωματικά, μέτωπο, πηγούνι και λαιμό. Αφού ολοκληρώσεις φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια με λίγο concealer και μετά πέρασε μια ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο εκτείνοντάς τη μέχρι και το καπάκι. Συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες, ενώ για τα ζυγωματικά επίλεξε ένα ροζ-ροδακινί ρουζ και για τα χείλη ένα κραγιόν σε berry απόχρωση.

Τέλος σε ότι αφορά το hair-look σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με λίγο αφρό μαλλιών και το σεσουάρ σου δημιούργησε ένα wavy εφέ.

Tip:

Φρόντισε τα χείλη σου απλώνοντας μια ειδικά μάσκα για την επίμαχη περιοχή, μια φορά την εβδομάδα. Έτσι, θα τα διατηρήσεις λεία, απαλά και σωστά ενυδατωμένα.