Glowing skin: Το makeup trend που θα λατρέψεις φέτος το χειμώνα!

Η λάμψη στο πρόσωπο επανακάμπτει!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Hailey Bieber, Taylor Hill
Instagram: Hailey Bieber, Taylor Hill

Το no make-up look μέσα από μια τέλεια, διάφανη και λαμπερή βάση είναι το ιδανικό μακιγιάζ για μπεις για τα καλά στην καρδιά του χειμώνα-μετά από την γιορτινή περίοδο- με τον πιο parisian chic τρόπο.

«Χτίσε» λοιπόν μια υπέροχη βάση με ανάλαφρες υφές makeup, που θα καλύψουν τυχόν ατέλειες χαρίζοντας στην επιδερμίδα σου μερικές πινελιές λάμψης για ένα φρέσκο και νεανικό beauty look. (ανακάλυψε και 8 μάσκες ομορφιάς για όμορφη & λαμπερή επιδερμίδα)

Καθημερινή φροντίδα για τέλειο glowing skin φέτος το χειμώνα

Εμπλούτισε το νεσεσέρ σου με ένα ενυδατικό σέρουμ προσώπου, που χάρη στα ευεργετικά συστατικά του θα θρέψει σε βάθος το δέρμα σου. Επιπλέον, εάν αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου ξηρή και αφυδατωμένη λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα, μπορείς να επιλέξεις μια πιο πλούσια σε υφή ενυδατική κρέμα που θα της προσφέρει σούπερ ενυδάτωση.

Taylor Hill
Instagram: Taylor Hill

Πως να υιοθετήσεις χωρίς να προσπαθήσεις πολύ

Προτίμησε ανάλαφρες υφές makeup με στοιχεία λάμψης, που θα δώσουν ήπια κάλυψη στην επιδερμίδα σου χαρίζοντας παράλληλα ένα λαμπερό τελείωμα. Για έξτρα λάμψη τόνισε σημεία-κλειδί του προσώπου σου -ψηλά στα ζυγωματικά, το κόκκαλο της μύτης και στους κροτάφους- με ένα υγρό highlighter ή μια πούδρα λάμψης.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις