\"Σκέφτομαι να ξεκινήσω τα αντισυλληπτικά χάπια. Αν είσαι καπνίστρια απαγορεύεται;\" Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr σας απαντά…

\

Πώς λειτουργεί το σώμα μας; Τι σημαίνουν οι πόνοι που νιώθουμε; Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην σεξουαλική μας ζωή; Πότε καθαρίζουν οι πνεύμονες απ’ όταν κόψετε το τσιγάρο! Η απάντηση θα σας συγκλονίσει!


Ο ειδικός του Youweekly.gr, Παντελής Μεσσαρόπουλος, είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να φωτίσει άγνωστους για εσάς τομείς.

Είμαι 23 ετών και σκέφτομαι να ξεκινήσω τα αντισυλληπτικά χάπια. Ισχύει ότι εάν είσαι καπνίστρια κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό;-Διαβάστε παρακάτω...

Κρίση πανικού: Ποια είναι τα συμπτώματα και γιατί διαφέρει από το άγχος;

Τα αντισυλληπτικά δισκία θεωρούνται μία ασφαλής μέθοδος αντισύλληψης. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να δίνονται μόνο σε γυναίκες οι οποίες δεν έχουν αντένδειξη να τα λάβουν. Γυναίκες άνω των 35 ετών, καπνίστριες αλλά και γυναίκες με προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό καρδιαγγειακών επεισοδίων καθώς και γυναίκες που υποφέρουν από ημικρανίες θα πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη αντισυλληπτικών.

Το θαυματουργό πράσινο smoothie που κάνει το κρύωμα… παρελθόν! Δοκίμασέ το και θα σε σώσει!

Γυναίκες κάτω των 35 ετών, καπνίστριες, με «ελεύθερο» προσωπικό και οικογενειακό ιστορικό έχουν σχετική αντένδειξη στη χρήση αντισυλληπτικών δισκίων, που σημαίνει πως θα πρέπει να αποφεύγονται.