Το "αιχμηρό" σχόλιο στο Twitter της Ελισάβετ Σπανού για τη Μυριέλλα Κουρεντή

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη παίκτρια η οποία αποχώρησε από το φετινό Survivor 5, καθώς ήταν στην ομάδα των Διασήμων. Μάλιστα, η κάμερα του YouWeekly.gr την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο μετά από την άφιξή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται να μην τα πήγαινε και τόσο καλά με την Μυριέλλα Κουρεντή καθώς η ίδια δεν δίστασε να κάνει ένα "αιχμηρό" σχόλιο στο Twitter για την πρώην συμπαίκτριά της μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με εκείνη και τον Βαλάντη.

Έτσι, η Ελισάβετ Σπανού πρώτα σχολίασε το φλερτ ανάμεσα στην ηθοποιό και τον Γιώργο Κατσαούνη χαρακτηρίζοντάς το «παράσταση» και στη συνέχεια άφησε αιχμές για τους λόγους που την έχουν βάλει στην μπούκα οι συμπαίκτες της.

Τα σχόλια της Ελισάβετ Σπανού στο Twitter

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Σπανού στο Twitter

Στεναχωρημένη η Ελισάβετ Σπανού - Μίλησε στις κάμερες στο αεροδρόμιο

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό Survivor 5. Το βράδυ της Κυριακής 2/1 έφτασε στο αεροδρόμιο, όπως σας αποκάλυψε πρώτο το youweekly.gr μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες, κι εννοείται πως την περίμεναν κάμερες από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μια από αυτές ήταν και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα που πρόβαλλε το αρχείο το πρωί της Δευτέρας 3/1. Η Ελισάβετ Σπανού αντί να προσπεράσει τις κάμερες όπως έκαναν συνήθως οι παίκτες επειδή ο Ατζούν τους απαγορεύει να μιλάνε, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παιδιά τα είπαμε και θα τα πούμε πολύ σύντομα όλα. Καλή χρονιά σας εύχομαι να είστε, όλοι καλά.», εμφανώς απογοητευμένη και στεναχωρημένη.