Μαύρο ρόδο: «Αχ, είπε ότι έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα» - Χαμός στο twitter με την εξομολόγηση του Πέτρου στην Αλεξία για την Ελισάβετ

Δεν άντεξε άλλο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαύρο ρόδο: «Αχ, είπε ότι έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα» - Χαμός στο twitter με την εξομολόγηση του Πέτρου στην Αλεξία για την Ελισάβετ

Το χθεσινοβραδινό (28/11) επεισόδιο στο Μαύρο ρόδο στο Mega έκρυβε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, καθώς εκτός από τον παθιασμένο έρωτα, που είδαμε στον αχυρώνα, παράλληλα το κοινό παρακολούθησε μια σκηνή, που περίμενε από την αρχή της σεζόν.

Η αδυναμία του Πέτρου στην μοναχή Ελισάβετ είναι κάτι, που πια δεν κρύβεται, ωστόσο έχει φροντίσει αυτός να είναι φανερός στην ίδια την κοπέλα και σε πολύ λίγα, φιλικά του πρόσωπα.

Η ανατροπή ήρθε για όλους, με την απόφαση του μικρού Καστρινού να μιλήσει στην αδερφή του Αλεξία, η οποία έχει αντιληφθεί πως κάτι υπάρχει στην καρδιά του.

Να θυμίσουμε, πως η Αλεξία έχει μεγάλη συμπάθεια και εκτίμηση στη μοναχή και έτσι οι αντιδράσεις της, όταν έμαθε πως o αδερφός της έχει συναισθήματα για εκείνη ήταν απολαυστικές, όπως απολαυστικές ήταν και οι αντιδράσεις στο twitter με τους χρήστες να κάνουν χαμό για την τόλμη του (δείτε εδώ το τραγικό τέλος, που θα έχει η Αλεξία).

Οι αντιδράσεις στο twitter με την παραδοχή του Πέτρου στην αδερφή του για τον έρωτα μου με την Ελισάβετ

Οι εξελίξεις για το σημερινό (29/11) επεισόδιο

Το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή, και ο Θέμης νιώθει πραγματικά μόνος. Η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά. Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα. Ο Φραγκίσκος φεύγει επίσης για την Πάτρα. Η ένταση όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει. Η Ελισάβετ θα κάνει μια ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη. Ο Βίκος εντοπίζει τη Γιάννα στη Γερακιανή. Ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του.