Maestro: Θύελλα αντιδράσεων με ατάκα που ειπώθηκε στο χθεσινό (1/12) επεισόδιο - Εξαγριωμένο το κοινό

Τα οργισμένα tweets και η πικρία των τηλεθεατών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Maestro: Θύελλα αντιδράσεων με ατάκα που ειπώθηκε στο χθεσινό (1/12) επεισόδιο - Εξαγριωμένο το κοινό

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές των τηλεθεατών κι αυτό που συζητιέται έντονα είναι το γεγονός πως ο δημιουργός μέσα από σκηνές και διαλόγους «ακουμπά» πολύ ευαίσθητα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας.

Στο χθεσινό επεισόδιο, μπορεί ο Γιάννης Τσορτέκης να αποθεώθηκε για την συγκλονιστική ερμηνεία του, αλλά το σενάριο και συγκεκριμένα μια μόνο πρώτη, έβγαλε το κοινό έξω από τα ρούχα του.

«Που την έχουμε τη δύναμή μας οι άντρες ρε; Στο πουλί μας και στην μπουνιά μας. Έτσι είναι φτιαγμένος όλος ο κόσμος και μόνον έτσι πας μπροστά!». Η ατάκα αυτή, όπως αναφέρει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο επίσημο podcast της σειράς είναι μια ατάκα που αποτελεί την αποτύπωση της κοινωνίας, ένα πρότυπο πατριαρχίας που υπάρχει παντού. «Αυτό υπάρχει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Είναι έτσι δομημένο το σύστημα, ώστε να συντηρούνται τέτοιες καταστάσεις».

Κάτι τέτοιο, όπως ήταν φυσικό, παρατήρησαν και οι τηλεθεατές και θέλησαν να εκφραστούν με ποικίλους τρόπους μέσα από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του twitter.

Το συγκλονιστικό trailer του Maestro για την Πέμπτη 8/12

Οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο θα είναι πολλές και όπως φαίνεται στο trailer, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για ακόμη μια φορά συγκλονιστικές ερμηνείες, ενώ νέα κομμάτια θα μπουν στο "παζλ" της αποκάλυψης της δολοφονίας του Χαράλαμπου.