8 ευρώ κάτω αυτό το φλοράλ μπλουζάκι από τα BSB

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 ευρώ κάτω αυτό το φλοράλ μπλουζάκι από τα BSB

Το φλοράλ αυτό μπλουζάκι που βρήκαμε στα καταστήματα BSB, βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείς να το βρεις στο online store 8 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή. Ετοιμάσου λοιπόν κάνεις μερικά ψώνια, γιατί αυτό το ρούχο το χρειάζεσαι!

Η άνοιξη είναι εδώ και τα BSB σου έχουν το πιο κατάλληλο ρούχο για να κατακτήσεις όλα τα βλέμματα στις βόλτες που θα κάνεις μόλις βγούμε από την καραντίνα!

Φλοράλ με τις αποχρώσεις του μπλε και του ροζ, το μπλουζάκι αυτό είναι το πιο κατάλληλο ρούχο για το καλοκαίρι μιας και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις αφού μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του BSB, τσέκαρε και αυτό το μαύρο φόρεμα με βολάν που βρήκαμε...

Μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κλέψεις τις εντυπώσεις με το πιο girly και φλοράλ τοπάκι.

bsb φλοράλ μπλουζάκι

Κοστίζει 31,90 και θα το βρεις εδώ.

Φόρεσε το φλοράλ τοπ με το τζιν σορτσάκι με δέσιμο στη μέση

Μιας και ο καιρός ανοίγει, έχεις την ευκαιρία σιγά σιγά να συνδυάσεις το φλοράλ μπλουζάκι που σου προτείνουμε ένα μοντέρνο τζιν σορτς.

Ξέχνα όμως τα στενά σορτς με τα οποία δεν μπορούσες να αναπνεύσεις. Η μόδα επιτάσσει τα πιο χαλαρά σορτσάκια, και τα BSB σου έχουν και πάλι τη λύση.

Το χρώμα της μπλούζας συνδυάζεται τέλεια με το τζιν και μπορεί να αποτελέσει μία καλή λύση για τις πρωινές σου καλοκαιρινές βόλτες, αν θέλεις κι εσύ να σε προσέξουν όλοι για το στιλ σου!

τζιν σορτς bsb

Κοστίζει 39,90 και θα το βρεις εδώ.

TAGS