Το έκοψε μαχαίρι και έχασε 30 κιλά - Το θαυματουργό μυστικό της Ολυμπίας Χοψονίδου που την έκανε μισή

Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το έκοψε μαχαίρι και έχασε 30 κιλά - Το θαυματουργό μυστικό της Ολυμπίας Χοψονίδου που την έκανε μισή

Ένα από τα πιο ωραία σώματα της ελληνικής σόουμπιζ το διαθέτει χωρίς αμφιβολία η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία παρά τις 6 εγκυμοσύνες, έχει καταφέρει να χάσει στο άψε σβήσε όλα τα παραπάνω.

Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του κορυφαίου Έλληνα αθλητή Βασίλη Σπανούλη που έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια -δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν- πλέον ζυγίζει συγκεκριμένα κιλά χωρίς τρανταχτές αυξομειώσεις, μιας και έχει συνηθίσει λόγω της δουλειάς της να προσέχει πολύ την σιλουέτα της.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει και παλαιότερα η Ολυμπία σε συνέντευξή της, στην πέμπτη εγκυμοσύνη της είχε φτάσει τα 86 κιλά, με την ίδια μετά τον τοκετό να χάνει 30 κιλά. Έτσι λοιπόν η ίδια προκειμένου να βοηθήσει τις νέες μαμάδες μοιράστηκε ένα τρικ που κάνει και πιάνει κάθε φορά.

Όπως αποκάλυψε, η Ολυμπία κόβει το βραδινό, μετά την περίοδο θηλασμού και προτιμά σαλάτες με θρεπτικά συστατικά, όπως για παράδειγμα η σαλάτα με αβοκάντο και ρόδι.

Είναι ελαφριά, αλλά έχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία που κάποιος χρειάζεται μιας και το αβοκάντο είναι ένα τρόφιμο υψηλό σε θερμίδες, βιταμίνες και με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες ενώ παράλληλα και το ρόδι αποτελεί πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμίνης C, Κ και φυλλικού οξέος, καλίου και άλλων αντιοξειδωτικών ουσιών.

Η σαλάτα που τρώει η Ολυμπία Χοψονίδου για να χάσει κιλά

Η σαλάτα που τρώει η Ολυμπία Χοψονίδου για να χάσει κιλά

Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η Ολυμπία Χοψονίδου. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη έκοψε τα μαλλιά της.

Η ίδια μπορεί να έχει γεμάτο πρόγραμμα καθημερινά, μιας και έχει έξι παιδιά (δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές στον γιο της για την γιορτή του), ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να φροντίζει τον εαυτό της. Έτσι λοιπόν, αφέθηκε στα χέρια του hair stylist Πάνο Καλλίτση και υιοθέτησε ένα τέλειο κοντό καρέ!

Η αλλαγή είναι τεράστια ωστόσο της πάει φανταστικά! Αμέσως μετά, η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάνο Καλλίτση, τώρα που πήρα φόρα ετοιμάσου να μου τα κάνεις πιο κοντά».

Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Ολυμπία Χοψονίδου