Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος: Γιατί η Ελένη πήρε 10 κιλά;

Η επί χρόνια διατροφή της που όμως δεν ακολουθεί πιστά τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος: Γιατί η Ελένη πήρε 10 κιλά;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz κι ενώ διανύει τα 52 της έτη έχει κορμί που θα ζήλευαν πολλές 20αρες. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη της φωτογραφία για φέτος με μαγιό (δείτε την εδώ) και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους ήταν αποθεωτικά τονίζοντας το γεγονός πως πήρε κάποια παραπάνω βάρος και φαίνεται πιο υγιές το πρόσωπο και το κορμί της.

Όπως γνωρίζετε, όμως, όταν μια γυναίκα έχει συνηθίσει να βλέπει στην ζυγαριά της τον αριθμό 52 για χρόνια, το 62 της κάθεται κάπως βαρύ κι ας βλέπει πως ο εαυτός της είναι καλύτερος έτσι.

Έχει εντοπίσει τι κάνει λάθος και το Youweekly.gr θα το μοιραστεί μαζί σας...

Η αλήθεια είναι πως η Ελένη αυτό τον καιρό δεν μπορεί να αντισταθεί στους μικροπειρασμούς που έχει κάθε μέρα μπροστά της! Η στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή της τα φταίει όλα και ο σεφ της που κάνει θεσπέσια φαγητά. Σε κάθε διάλλειμα η Ελένη βρίσκεται στην κουζίνα και.. τσιμπάει ότι βρει!

 Ελένη Μενεγάκη κιλά
Η Ελένη Μενεγάκη το 2019 στη Μύκονο

Αυτό, βέβαια, δεν φαίνεται πως την ανησυχεί ιδιαίτερα, και πολύ καλά κάνει, αφού και τα παραπάνω κιλά την κάνουν πιο γλυκιά αλλά και δεν πειράζει κανέναν! Ο κάθε άνθρωπος παχαίνει και αδυνατίζει για τον εαυτό του και μόνο, αυτό να το θυμάστε!

Η επί χρόνια αποτελεσματική δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη, κάθε φορά που βλέπει πως ξεφύγει, δεν το αφήνει έτσι... Ξεκινά αμέσως να κάνει τη δική της αποτοξίνωση, ώστε να εμποδίσει την κατακράτηση και αργά και σταθερά, σε διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, τα χάνει. Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Πάντως το έχει παραδεχτεί κατά καιρούς και η ίδια, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της, που τα παραπάνω κιλά που βάζει φεύγουν πολύ πιο εύκολα, ενώ κόβει μαχαίρι το αλκοόλ από το τραπέζι... Μάλιστα, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες “αμαρτωλές” τροφές δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στο σπίτι της, τα έχει απαγορεύσει η ίδια διά ροπάλου εδώ και πολλά χρόνια...