58 ετών και βάζει κάτω 18άρες - Το μυστικό της Αγγελικής Νικολούλη για να διατηρεί το κορμί της

Πώς καταφέρνει και δεν παίρνει κιλό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
58 ετών και βάζει κάτω 18άρες - Το μυστικό της Αγγελικής Νικολούλη για να διατηρεί το κορμί της

Μπορεί συνεχώς να τρέχει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Φως στο Τούνελ, μια εκπομπή με άκρως ικανοποιητικά νούμερα, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της.

Είναι μια καταξιωμένη δημοσιογράφος που προσέχει την εμφάνισή της με λεπτομέρεια, το ίδιο φυσικά και την σιλουέτα της. Η ίδια πριν από κάποια χρόνια είχε μιλήσει στο περιοδικό YOU και είχα αποκαλύψει ποια είναι τα μυστικά της προκειμένου να μένει σταθερή πάντα στα κιλά της, χωρίς την ίδια στιγμή να στερείται τίποτα.

Η ίδια βέβαια σπάνια εμφανίζεται με μαγιό, ωστόσο όποτε το κάνει φαίνεται πως έχει κάνει πολύ σωστή δουλειά με το σώμα της (δείτε τη εδώ).

Αγγελική Νικολούλη δίαιτα

Το μυστικό της Αγγελικής Νικολούλη για να διατηρεί τα κιλά της

Είστε πάντα μια πολύ περιποιημένη γυναίκα και υπήρξατε πάντα αδύνατη. Είναι έτσι το σκαρί σας ή κάνε τε δίαιτα;

Με προσέχω για να έχω! Δεν στερούμαι τίποτα και απολαμβάνω το καλό φαγητό με παρέα. Σε καμμιά περίπτωση δεν θα αποστειρωνόμουν για την εικόνα μου. Δεν με θυμάμαι σε αυστηρές δίαιτες. Σύμμαχος μου, απ’ ‘οτι μου λένε φίλοι γιατροί, το καλό DNA που έχω.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της

Μπορεί να μην μιλά αρκετά την προσωπική της ζωή, ειδικότερα τώρα που έχει επικεντρωθεί πιο πολύ από τον καθέναν στην υπόθεση της Πάτρας ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που η Αγγελική Νικολούλη μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η καταξιωμένη δημοσιογράφος μας έχει δείξει και μερικές εικόνες από το σπίτι της, μέσα από μερικά στιγμιότυπα που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φέτος, για παράδειγμα, μοιράστηκε το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί κάθε χρόνο το σαλόνι της ενώ έχουμε δει ότι υπάρχει και μεγάλο κομψό τζάκι. Η διακόσμηση φαίνεται μίνιμαλ αλλά συνάμα μοντέρνα.

undefined

undefined

undefined