Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ράγισαν καρδιές! "Αυτός ήταν ο Παντέλος μας!": Η φωτογραφία του αδερφού του Παντελή Παντελίδη που λύγισε το facebook!

aderfos
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 01.03.2016 12:08
"Αυτός ήταν ο Παντέλος μας... Καλλιτέχνης, πατριώτης, άνθρωπος!"

Σε βαθύ πένθος και θλίψη η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν την απώλεια που έχει στοιχειώσει την ζωή τους! Τόσο ξαφνικά έφυγε από την ζωή το καμάρι τους και ο πόνος που άφησε πίσω του είναι αβάσταχτος! Το άδικο και το κρίμα πνίγει την οικογένεια του και δεν μπορούν να ξεχάσουν τον Παντελή τους...που τους έκανε τόσο περήφανους και ήταν κοντά τους, ως το πιο μεγάλο στήριγμα!

«Περήφανος για εσένα αδερφέ μου!»: Απαρηγόρητος ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη! Η συγκινητική αφιέρωση στο facebook!

Ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος, δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υπενθυμίζοντας σε όλους ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης... Το παιδί που αγάπησε όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή!

Δείτε την φωτογραφία στο Youweekly.gr:

pante

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Το περιστατικό στην Αυστραλία με τον Παντελίδη που ξεσήκωσε οργή και αντιδράσεις!Δείτε ακόμη: «Ο Παντελής προσπαθούσε να τα ξαναβρεί με την Φρόσω το μοιραίο βράδυ»: Νέα στοιχεία στην δημοσιότητα ρίχνουν φως στο δυστύχημα!Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Aυτός ήταν ο Παντελίδης…»Κλειστός τύπος και..»: Φοβερές αλήθειες από τον Κωσταντίνο Ρήγο για τον χαρακτήρα του τραγουδιστή!

Share