Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στη δημοσιότητα το πόρισμα της ελληνικής αστυνομίας! Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία;

pantelisfb
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 11.02.2017 17:27

Μέσα από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, "Αποκαλυπτικά", νέα στοιχεία για την υπόθεση Παντελίδη βγήκαν στην δημοσίοτητα.

Η εξομολόγηση του Τριαντάφυλλου Παντελίδη- Πως αντιμετωπίζει η οικογένεια τον χαμό του: «Ένα χρόνο χωρίς τον Παντελή εμείς…»

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας αναφέρουν πως βρέθηκε αίμα της Φρόσως Κυριάκου στο κολονάκι της πόρτας του οδηγού καθώς και γενετικό υλικό της ίδιας στο τιμόνι του αυτοκινήτου! Να σημειωθεί πως, το Youweekly.gr είχε αναφέρει πως είναι φυσικό να βρεθεί αίμα της από την πλευρά του οδηγού καθώς πέρασε από εκεί για να απεγκλωβιστεί. Ακόμα, αναφέρετε πώς βρέθηκαν κηλίδες αίματος, που ανήκουν στον Παντελή Παντελίδη, στην πλευρά του συνοδηγού. Συνεχίστε παρακάτω..

Να σας θυμίσουμε επίσης, πώς και η Μίνα Αρναούτη αλλά και η Φρόσω Κυριάκου επιμένουν στο ότι ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο εκείνο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου ενώ από την αντίθετη πλευρά η οικογένεια Παντελίδη υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε εκείνος. Τα νέα αυτά στοιχεία, λοιπόν, έχουν βαρύνουσα σημασία καθώς δεν πρόκειται για πόρισμα των ιδιωτών πραγματογνωμόνων κάθε μίας από τις αντίδικες πλευρές αλλά για πορίσματα των εγκληματολόγων της Ελληνίκης Αστυνομίας. Δείτε αναλυτικά τι κατέθεσε ο υπεύθυνος στο παρακάτω βίντεο:Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

 

Share